czyli nie ma za dużej różnicy w modelach 2007+ (po lifcie) ? Bo widzę zdania są dość podzielone i niektórzy piszą że po lifcie zostało to poprawione. Jak to z tym jest.
Nakręciłem się na Madzie 6 ale trochę mnie to już zniechęca
www.mazdaspeed.pl
needair napisał(a):Teraz szukam właśnie tych tylnych nadkoli z materiału który nie "pije" solanki . Stąd moje pytanie czy szukać jakiegoś konkretnego producenta/dostawcę czy brać co allegro daje?
witam rdze czyszcze specialnym mlotkiem igielkowym pneumatycznym+nakladam bronux podkladuje i 2 warstwy np gravit 600 wiadomo na poczatku myje cisnieniowo podwozie nadkola.robie oczywiscie pelna dokumentacje cena z nadkolami i profilami zamknietymi okolo 600-700 zl z materiałem zapraszam
Krisek napisał(a):moje auta TJ Nissan Sentra 2001 i Toyota Corolla 2001 od zawsze byly konserwowane przez Krowna http://www.krown.com/ RDZY 0!\ a tu pelno soli i wogule. ludzie w Krownie ... wierca dziurki w tunelach drzwiach i wypelniaja jakims olejem ... itd . niewiem czy w PL jest ktos kto uzywa srodkow krowna ale polecam ........
PS srodkow Krowna Uzywa Wojsko i Linie Lotnicze do konserowania samolotow
na forach zagranicznych produkt Krown T-40 jest bardzo chwalony.
mimo iż na polskim rynku jest to nowość, to od 30 lat firma działa w Kanadzie i USA gdzie w samych tych dwóch krajach zabezpiecza obecnie około miliona pojazdów rocznie więc procedura zabezpieczenia jak i produkt są sprawdzone. Jest to jedyna firma która oprócz produkowania chemii do zabezpieczania pojazdów ma sieć własnych autoryzowanych serwisów zajmujących się zabezpieczeniami antykorozyjnymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6