Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Dzięki Dany właśnie takie rady są cenne bo wiadomo kiedy i na co można zwrócić uwagę żeby zdiagnozować problem 

Nightfallówna
dokładnie tak, jak przód się kończy to piszcza na maksa ;p
trochę dziwne żeby tego płynu Ci tyle zeszło w 1.5 miesiąca ale musisz zajrzeć tak jak Ci kolega napisał
myślę że trochę lepiej będzie w marcu z kasa to się zapisze na pranie bo moje fotele juz tego potrzebują
trochę dziwne żeby tego płynu Ci tyle zeszło w 1.5 miesiąca ale musisz zajrzeć tak jak Ci kolega napisał
myślę że trochę lepiej będzie w marcu z kasa to się zapisze na pranie bo moje fotele juz tego potrzebują
Spoko chłopaki jak dla Was zawsze drzwi otwarte
Co do stanu klocków to są w takim stanie ze jeszcze pojezdza.
Co do płynu to troszkę spadł stan ale co najlepsze jak samochód stał w garażu a żadnych wycieków nie widać
Może gdzieś tam głębiej jest jakaś nieszczelnosc która nie koniecznie da się zobaczyć na pierwszy rzut oka.
Heble są bardzo dobre wiec jeździmy i dalej obserwujemy jak będzie ze stanem płynu bo jak dalej będzie coś się działo to wtedy na podnośnik i będzie bardziej dogłębne szukanie
Dopisano 26 lut 2016, 20:57:
Taki stan na dziś
Co do stanu klocków to są w takim stanie ze jeszcze pojezdza.
Co do płynu to troszkę spadł stan ale co najlepsze jak samochód stał w garażu a żadnych wycieków nie widać

Może gdzieś tam głębiej jest jakaś nieszczelnosc która nie koniecznie da się zobaczyć na pierwszy rzut oka.
Heble są bardzo dobre wiec jeździmy i dalej obserwujemy jak będzie ze stanem płynu bo jak dalej będzie coś się działo to wtedy na podnośnik i będzie bardziej dogłębne szukanie
Dopisano 26 lut 2016, 20:57:
Taki stan na dziś
Nightfallówna
Dziękuję za sugestie
Póki co poziom się trzyma od paru dni czyli jest szansa ze może będzie ok.
Codziennie sprawdzam i jak sytuacja się powtórzy z ubytkiem to będziemy szukać winowajcy.
Dzisiaj było ręczne mycie szamponem z woskiem bo ostatnio nie mam czasu zająć się porządnie swoim samochodem tylu mamy klientów
Póki co poziom się trzyma od paru dni czyli jest szansa ze może będzie ok.
Codziennie sprawdzam i jak sytuacja się powtórzy z ubytkiem to będziemy szukać winowajcy.
Dzisiaj było ręczne mycie szamponem z woskiem bo ostatnio nie mam czasu zająć się porządnie swoim samochodem tylu mamy klientów
Nightfallówna
Jak tam wiosna
? mazda przygotowana
?
- Od: 20 paź 2010, 11:35
- Auto: Była MAZDA 323,xedos6,xedos9
Honda Accord CL7 04' PAPI
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=189226
Papi napisał(a):Jak tam wiosna? mazda przygotowana
?
Oj trafiłeś

Jest wszystko oprócz Reksiow ale na to jeszcze chwilkę
Dzisiaj korzystając z wolnego popołudnia wziąłem się w końcu za swój samochód.
Został gruntownie odkurzony, siedzenia zostały odświeżone, plastiki w środku odtluszczone i nablyszczone oraz było mycie szamponem z woskiem oraz położony wosk z Porcelaka.
Taki efekt finalny- czyli tak jak lubię

Dopisano 12 mar 2016, 20:04:
:)
Nightfallówna
Jakoś wysoko stoi Twoja M albo mi się wydaje. Tylko dywaników nie zmieniaj na letnie bo trzeba będzie suszyć.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Jest superNightfall napisał(a):Taki efekt finalny- czyli tak jak lubię![]()

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
świeci sie jak....
,mój tak lakier zaniedbany polerkę trzeba trzasnąć ale nie wiem jakimi kosmetykami jeszcze;/
- Od: 20 paź 2010, 11:35
- Auto: Była MAZDA 323,xedos6,xedos9
Honda Accord CL7 04' PAPI
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=189226
DRL 'e to zamontuje ale w miejsce przeciwmgielnych w lampie ale nie mam na to parcia póki co
A czy wysoko siedzi hmmmm
jest tak jak było po 64 cm od ziemi do nadkola. Moze masz teraz takie wrażenie po porównaniu z Maykim bo u niego siadło ze ho ho
Do odtluszczania i czyszczenia plastików mam taki specyfik ale nie pamiętam nazwy. Jak sprawdzę to napisze
A siedzenia odswiezylem rozrobiona mieszanka proszków Karcher i popsikalem delikatnie i przetarlem szmatką i wszystkie niedoskonałości zeszły
A dywaniki ja cały rok mam gumowe i żyje
Wczoraj ładnie je wymylem i nablyszczylem preparatem do gum/opon 
A czy wysoko siedzi hmmmm

Do odtluszczania i czyszczenia plastików mam taki specyfik ale nie pamiętam nazwy. Jak sprawdzę to napisze
A siedzenia odswiezylem rozrobiona mieszanka proszków Karcher i popsikalem delikatnie i przetarlem szmatką i wszystkie niedoskonałości zeszły
A dywaniki ja cały rok mam gumowe i żyje

Nightfallówna
MAYKI napisał(a):Łukasz ja mam tyle samo od ziemi do nadkola co Ty wczoraj z Atillą mierzyliśmyTo musi bć jakieś złudzenie optyczne z resztą inaczej by wyglądało jak byś porobił foty na rexach
No to w takim razie masz racje. Jak dzisiaj na 13 podjedziesz na bulwar to staniemy naprzeciwko przodami i zobaczymy jak to wyglada
Nightfallówna