Kliszek M3 napisał(a):kurcze zabiłem tu kogoś że taka cisza nastała

?
Po prostu nie dojrzeliśmy jeszcze do tego stopnia zażyłości, musimy się oswoić... zielonki są płochliwe
A na poważnie, byłem wczoraj w salonie podpytać się o finansowanie mazdy. Stała 3ka, soul red na 18tkach, czyli konfiguracja w której niedługo otrzymam auto i tak jak za pierwszym, drugim i trzecim razem tak i za czwartym razem robi wrażenie. Co jest najśmieszniejsze jak wracałem, to minąłem dwie M3 w soul red HB, w odstępie 30sek ... poważnie jest to bardzo popularna "mieszanka"

Wiem, że jest oddzielny temat pod tę dyskusje, ale pozwolę sobie rzucić tutaj moim drobną "nadzieją" – mam nadzieję, że Mazda stanie na wysokości zadania i zapewni obsługę Android Auto w dalszych aktualizacjach softu. Może pierdoła dla niektórych osób, ale w mojej opinii, jest to jedyna słuszna droga rozwoju "Centrum rozrywki" w samochodzie... Google Maps, zawsze aktualne, Live etc, podgląd Spotify / Google music z poziomu ekranu w aucie, jeszcze wsparcie dla Yanosika i mi do szczęścia już nic więcej nie jest potrzebne.
Mój samochód stoi już w ANR, dealer podaje datę odbioru pierwsze dni kwietnia, konkretna data ... Jak z Waszego doświadczenia to wygląda? Bo poinformowano mnie, że do tej daty powinienem doliczyć +/– 7dni. Nastawiać się na plus? Czy minus?