Z góry zaznaczam że żaden ze mnie specjalista więc większość rzeczy związanych z częściami ich nazwami nadal pozostaje mi obca
– Jest wilgotno, mianowicie tył kanapa i reszta wnętrza wymaga konkretnego suszenia. W okolicach lewego nadkola w bagażniku oraz tylnej lewej lampy (również wewnątrz) mokro, czy to po wizycie w myjni czy po przejażdżce. Tego chciałbym się pozbyć w pierwszej kolejności. Osobiście nie mam gdzie dokonać oględzin więc po prostu w poniedziałek proszę mechanika żeby to obejrzał przy okazji wymiany końcówek drążka.
Na koniec jeszcze dam znać jak będzie okazja zrobienia kilku zdjęć tego jak prezentuje się podłoga i prawy tylny kielich. Nie chciałbym jej pozwolić żeby dalej robiła się ruda więc małymi kroczkami chce dać jej chociaż szansę na odrobinę drugiej świetności.
Obecnie z tego co zostało do zrobienia.
– Podłoga, zaspawanie dziur, zabezpieczenie na zimę przy okazji, uzupełnienie lewego tylnego nadkola "od spodu" również spawanie.
-Wymiana tylnych lamp lub po prostu porządne ich uszczelnienie.
-Wymiana uszczelki bagażnika.
-Wygłuszenie podłogi, drzwi, bagażnika.
-Rozrząd, wszelkiego rodzaju paski itd.
-Spręzyny -30mm
-Felunek 15" (nie wiem do końca jakie ET powinien miec żeby były równo z nadkolami plus letnie papucie.
Co zostało zrobione:
-Świece i przewody
-Przeguby przód
-Poduszki amortyzatora tył
-Swap na 1.8 BP z racji zawału poprzedniego serca (R.I.P)