LooKasH8 napisał(a):Pozwól że wyrażę swoją opinię
nie mam co pozwalać, bo to forum jest właśnie od wyrażania swoich opinii

ale tak jak już koledzy napisali – najprawdopodobniej coś musiałeś mieć nie tak, jak być powinno

poprzednie denso wycierały mi przez rok oryginalną szybę (13sto letnią, czyli odprysków było pełno) i przez rok nową

aktualne denso zaczęły od rocznej szyby, na której już też niestety pojawiły się odpryski, jednakże one wcale nie przeszkadzają
Co do innych wycieraczek – Bosch... po moich doświadczeniach nie mam już żadnego przekonania do tej firmy

kiedyś jeszcze w ojca renówce były wycieraczki Bosch i dopóki się nie zużyły było naprawdę dobrze

później przyszedł czas na zmianę i znów wybór padł na sprawdzone Bosch'e i... była tragedia

ojciec stwierdził że może jakieś wadliwe się trafiły i postawił jeszcze raz na Bosch'a i znów wtopa

Valeo – aktualnie saab na nich lata i jest dobrze

są droższe od denso i moim zdaniem mniej trwałe (no i gorzej wyglądają

), ale dają radę

Motgum'y – miałem przed denso

w tej cenie nie ma chyba niczego lepszego

ale są mało trwałe

po jakimś czasie zdarzało im się podskakiwać, piszczeć i przepuszczać

nie pracuję w firmie denso, więc nie mam żadnego celu żeby Was przekonać, ale jeśli ktoś będzie miał dość różnych przypadłości wycieraczek niech raz kupi denso i już więcej razy innych nie kupi

zresztą poczytajcie w innych wątkach opinie o tych wycieraczkach, bo ja właśnie dzięki forum na nie się zdecydowałem