30 min to jest myślę takie minimum, żeby wszystko wymienić filtry, i sprawdzić ustawienia. Ja chciałem żeby wszystko ustawił od nowa bo zdarzało się szarpnięcie przy równomierniej jeździe no i przede wszystkim jeśli oddaję auto na cykliczny przegląd to chyba nawet nie powinien podłączać kompa zanim nie wymieni filtrów i nie sprawdzi szczelności. Sam o to się dopominałem jak zaprowadziłem, powiedziałem, żeby wymienił filtry, sprawdził szczelność i dokładnie ustawił bo na zimno mi falował (dlatego zależało mi na tym żeby odpalili auto na zimno) i że czasem szarpnie podczas jazdy z równą prędkością. To ja nie jestem fachowcem ale wiem, że przynajmniej wymiana filtrów to podstawa. A jeśli ktoś zgłasza że faluje na zimno i podczas jazdy się coś dzieje to regulacja nie polega na tym żeby ustawić mnożnik według tego co widać na samej mapie i

... U mnie np musi być korekcja po obrotach jeszcze w niektórych zakresach. Więc to nie takie proste.
Odnośnie ledów to myślałem o zakupie na cały tył, ale póki co poprzestałem na samym wstecznym bo mnie najbardziej drażnił, a reszty żarówek na tyle jest sporo jeszcze

więc z czasem o tym pomyślę.
A ty masz ledy? Czy na razie zwykłe?