loockas napisał(a):Też tak sądziłem, ale różnica między 5, a 5,5" jest prawie nieodczuwalna, zwłaszcza jak te 5,5" jest dobrze zrobione i nie ma za szerokich ramek. Ja przeszedłem z 5 na 5,5" i raczej do niczego mniejszego nie wrócę.
Jest, jest
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Też tak sądziłem, ale różnica między 5, a 5,5" jest prawie nieodczuwalna, zwłaszcza jak te 5,5" jest dobrze zrobione i nie ma za szerokich ramek. Ja przeszedłem z 5 na 5,5" i raczej do niczego mniejszego nie wrócę.
sq2jul napisał(a):https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi- ... -7285.html
To teraz czekam na mi5. W zaleznosci od ceny bedzie albo mi5 albo redmi 3
jacobs napisał(a):Jest, jestZależy jak wąskie masz rurki
Xenocyd napisał(a):I po cholerę mi to pokazał? Dobrze, że wydałem siano w carspeedzie, bo bym już szarpnął
A tak poczekam aż Ty kupisz, hehe.
jacobs napisał(a):Prime ma 3GB. I użytkownicy na forum MIUI polska piszą że widać różnicę w wydajności
sq2jul napisał(a):Jezeli nie wywala horrendalnej ceny za Mi5 to bedzie to zdecydowanie lepsza opcja. Mysle, ze cena do 1,5k zl bedzie przyzwoita.
loockas napisał(a):Na co Ci ten McAfee?
Mr_Bartek napisał(a):@Szymon – Ustawienia > Zabezpieczenia > Wyczyść dane logowania.
brii napisał(a):A są jakieś informacje jak długo ten akumulator zachowuje taką pojemność? Bo jak się patrzy na te liczby to wygląda jak magiczne akumulatorki AA o pojemności 4700mAh z pewnego portalu na A
sq2jul napisał(a):Przy takiej pojemnosci, jezeli faktycznie tel. wytrzyma 2 dni bez ladowania to podczas normalnego zycia akumulator zaliczy polowe mniej cykli ladowania w porownaniu do innego, ktorego trzeba ladowac codzien.
loockas napisał(a):Dalej się będę upierał, że to nie ma żadnego znaczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości