Mazda6 2.0 MZR-CD 143KM '07 HB
A mi znów te z przodu, szkoda tylko ze kazda to chinczyk
i rozmiar na fotce to okolo 19' 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
może trochę pomogę i dokładniej pokażę jedną z opcji
tak się składa, że na szerokiej stali (zimowy setup) mam takie kołpaki, jak Ty wrzuciłeś VT z tyłu
prezentuje się to mniej więcej tak (tylko że to 15")

Yoki napisał(a):Yyy żadne. Jak dla mnie nie pasują do tego auta.
dokładnie, niestety oba wzory to imo jakas totalna porażka wizualna..

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
lukasssss1 napisał(a):Sprężyny zostawiam na wiosnę, wtedy zrobię letni setup i obniżę MadzięPostaram się zrobić sposobem bez cięcia łączników, jak nie dam rady to kupie nowe i kątówka pójdzie w ruch
Z planów na chwile obecną to zaopatrzenie się w koła zimowe, miały być stalowe 15'' ale kupiłem gumę zimową na obecną 16'', a na lato wleci 17'' lub 18''![]()
W wolnej chwili oglądam ogłoszenia, kusza mnie 18'' RX-y, ale mam fatalne drogi w mojej okolicy. Znalazłem 2 ciekawe wzory, szybki i prosty virtual i które bardziej pasują
![]()
To jak się skusisz już na Rexy, to daj znaka, bo moje prawdopodobnie będą szukały nowego właściciela, w komplecie z nowymi oponkami, fotki masz u mnie w temacie
-
makmarc
Przyszły nieszczęsne mrozy i już wiem co to posiadanie diesla zimą
Sobota/Niedziela było w nocy -23stopnie i rano niespodzianka... Madzia odpaliła a po 10 sek zgasła i już tylko odpali i od razu gaśnie. Webasto na 30min i wtedy dopiero odpaliła
Dolałem dodatku, ale na postoju pracuje w pełnym zakresie [ znaczy obroty rosną], za to podczas jazdy powyżej 2 tys obrotów potrafi zacząć szarpać jakby dawki nie miała. Mam nadzieje, że mrozy szybko miną.. i jeszcze dmuchawa nawiewu zaczeła piszczeć
Cały czas kompletuje dodatki, które wlecą na wiosnę
A-spec, Eibachy, Glinka Pro + SOFT, Foli do lamp, końcówka wydechu. Zaczynam tez poszukiwać 18stek od MPSa, w końcu chyba trafiłem w odpowiedni wygląd, co sądzicie ?
1. MPS 18'
2. MPS 18' gun metal
3 MPS // RX8
Sobota/Niedziela było w nocy -23stopnie i rano niespodzianka... Madzia odpaliła a po 10 sek zgasła i już tylko odpali i od razu gaśnie. Webasto na 30min i wtedy dopiero odpaliła

Cały czas kompletuje dodatki, które wlecą na wiosnę
1. MPS 18'
2. MPS 18' gun metal
3 MPS // RX8
Tak wygląda na rexach, bo u ciebie to jakaś popierdółka wyszła. Postawiłbym chyba na MPS-a ale w jasnym ubarwieniu.

https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Felgi MPS na drugim zdjęciu wyglądają bardzo dobrze 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
lukasssss1 napisał(a):Mam nadzieje, że mrozy szybko miną..
Trzeba było benzynę kupić
Te felgi od MPS'a w gunmetalu to tak średnio. Zostaw srebrne i właśnie w tym wzorze. Nawet ja się przez chwilę zastanawiałem czy nie kupić rexów, ale myślę naaaaaa i tak tego pełno a ja już mam fajne koło. Ale muszę przyznać, że te pięcioramienne felgo coś mają w sobie.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Z 6 MPS są takie sobie, lepsze od 3 MPS.

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Zdecydowanie MPSy na pierwszej fotce
Rexy juz fuj ble są i beda tarły po nadkolach tylnych jak nie wrzucisz Eibachów a i to jest tez znak
czy pomogą 
Dopisano 4 sty 2016, 22:39:
A może chcesz te moje
Walniesz w grafit i bedzie miazga

Dopisano 4 sty 2016, 22:39:
A może chcesz te moje

-
WisniaUs
Dzięki WisniaUs za propozycje, ale właśnie dogadałem transakcje.
Oby nie zapeszyć, ale wybór padł na koła od MPSa
Pochwale się jak do mnie dolecą, może nawet kiedyś aura pozwoli na przymiarkę
Dmuchawe muszę sprawdzić, ale nie bd siedział przy niej jak jest -20
Dobrze, że chociaż teraz mi odpala i jeździ przy takich temperaturach 
Z nowości to wleciała jeszcze zmieniarka Yatour do schowka, nie wiem dlaczego ale nie czyta mi pendriva, chodzi tylko karta SD. Sety ponad godzinne nie chce odpalić mieli mieli czasami zagra, czasami wcale – jakaś dziwny ten emulator.
Oby nie zapeszyć, ale wybór padł na koła od MPSa
Pochwale się jak do mnie dolecą, może nawet kiedyś aura pozwoli na przymiarkę

Dmuchawe muszę sprawdzić, ale nie bd siedział przy niej jak jest -20
Z nowości to wleciała jeszcze zmieniarka Yatour do schowka, nie wiem dlaczego ale nie czyta mi pendriva, chodzi tylko karta SD. Sety ponad godzinne nie chce odpalić mieli mieli czasami zagra, czasami wcale – jakaś dziwny ten emulator.
lukasssss1 napisał(a):Dzięki WisniaUs za propozycje, ale właśnie dogadałem transakcje.
Ja swoich nie sprzedaje jedynie sugerowalem zakup takowych bo nie sa wcale drogie

Ja zrobie w grafit i bedzie LALA na Lato

-
WisniaUs
lukasssss1 napisał(a):
Nie dawno u siebie zamontowałem zmieniarkę Yatour i też nie czytała mi Pena. Po obskoczeniu kilkunastu forum, odpowiedź jest jedna – Z Penami to jest loteria , jeden będzie działać a drugi nie

Co do felg ja przymierzam się do tego modelu ( Borbet S ) :

- Od: 4 paź 2014, 16:18
- Auto: Mazda 6 GG MZR-CD 2.0 Diesel 143KM 2007.
Zakładajcie swoje wątki i tam prezentujcie co macie zamiar założyć lub zmienić w swojej Madzi 
nie róbcie ot w czyimś wątku....
nie róbcie ot w czyimś wątku....

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok