Subaru Impreza GT@STI MY00
Ja muszę jeździć na 100, ale z tego co wiem to w MY00 ogarnia dobre 98. Stukowego nie ma.
U mnie na V-Power 100 po prostu lepiej się dokręca od 6500 do 8000 i to tak, że na prawdę czuć różnicę.
Zawsze leje 100. Chyba, że gdzieś w trasie nie ma to wtedy 98 Verve i nie cisnę.
U mnie na V-Power 100 po prostu lepiej się dokręca od 6500 do 8000 i to tak, że na prawdę czuć różnicę.
Zawsze leje 100. Chyba, że gdzieś w trasie nie ma to wtedy 98 Verve i nie cisnę.

Jestem pewien, że od 98 tylko 100 wcześniej rzeczywiście 98 ogarniało by nie było jeszcze takiego paliwa w Jap. Ale jak auto było strojone na 98 to nie widzę sensu lać 100. Moje nieb coupe było wystrojone na 100, nabywca najprawdopodobniej nalał 98 i popłynęły tłoki.
Znam parę przykładów jeżdżenia TypeRami Ver6 na 98 przez powiedzmy rok i nic się nie stało.
Auto nie były jednak upalane. Ja jeżdżę i tak na 100 bo jak czuję różnice to głupio jakbym lał 98
Auto nie były jednak upalane. Ja jeżdżę i tak na 100 bo jak czuję różnice to głupio jakbym lał 98

Niedawno wyskoczyła pewna awaria. Po 10-15minutach agresywnej jazdy na bruku/starym asfalcie coś chrupnęło i jak się okazało z dyfra wysunęła się dobre 7cm prawa półośka
. Auto stoi w garażu i czeka na inspekcję. Może wystarczy poskładać, a może trzeba będzie wymienić dyfer...
Kupiłem także felgi na zimę i być może sliki na lato jeśli się sprawdzą felgi – felgi z Toyoty Avensis. 17x7" ET45. Trzeba stoczyć otwór centrujący z 54 na 56mm. Są w miarę proste, ale wizualnie zniszczone. Wyśmienita cena 200zł za kpl była kusząca
. Będą tylko wypiaskowane i prysnę je w jakiś inny kolor. Nie wiem tylko jaki. Może ktoś podrzuci pomysł. Kasta srebrna, zaciski fioletowe...
Kupiłem także felgi na zimę i być może sliki na lato jeśli się sprawdzą felgi – felgi z Toyoty Avensis. 17x7" ET45. Trzeba stoczyć otwór centrujący z 54 na 56mm. Są w miarę proste, ale wizualnie zniszczone. Wyśmienita cena 200zł za kpl była kusząca

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Ja w niebieskiej tak miałem ::P nie wiem czy była krzywa czy coś innego ale co chwile czyli przy mocnym deptaniu po asflacie i skręcaniu wypadała tylna prawa półoś. Namęczyłem się i dalej to samo aż w końcu dosłownie 1mm spiłowałem główkę i już się nigdy to nie powtórzyło.
Tutaj to chyba co innego.Półosi nie da się wcisnąć z powrotem ,kołem idzie kręcić ale coś chrupie w dyfrze. 

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Kilka fotek z wesela gdzie Impreza powiozła nas w ten dzień
Obecnie mam rozkminę czy niszczyć ją w warunkach typu KJS. Czy Jeśli są osoby zdecydowanie zainteresowane zakupem to zapraszam na PW. Istnieje możliwość zamiany na jakąś "rajdówkę" czyli poobijane, pooklejane ale z "prostą ramą" auto. Mile widziana Impreza bądź EVO, jednak niekoniecznie. Cena: 26 000zł.
Obecnie mam rozkminę czy niszczyć ją w warunkach typu KJS. Czy Jeśli są osoby zdecydowanie zainteresowane zakupem to zapraszam na PW. Istnieje możliwość zamiany na jakąś "rajdówkę" czyli poobijane, pooklejane ale z "prostą ramą" auto. Mile widziana Impreza bądź EVO, jednak niekoniecznie. Cena: 26 000zł.
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Auto prezentowało się fantastycznie, ale Wy jeszcze lepiej 
MariuS napisał(a):Obecnie mam rozkminę czy niszczyć ją w warunkach typu KJS

MariuS napisał(a): Istnieje możliwość zamiany na jakąś "rajdówkę" czyli poobijane, pooklejane ale z "prostą ramą" auto.

Wczoraj gadałem w robocie z kumplem który regularnie śmiaga na PS Bednary ,KJS i inne takie i mówi że jeśli nie FWD to tylko e30/e36compact w ISie są konkurencyje i kosztowo możliwe.
Jak FWD to Hondy ,jakieś Clio itp .
Kupuj speedstera
Zdjęcia super
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
W oczekiwaniu na śnieg który ma spaść. Nalewki Bargum 205/50/17 z agresywnym bieżnikiem wzoru Nokian`a.
Uprzedzając komentarze o nalewkach. To ma być ogumienie na śnieg i ew. lód, a pod tym względem świeża nalewka z 9mm bieżnikiem i miękka gumą będzie bezkompromisowa. Prędkości autostradowe mnie nie interesują zimą
. Zawias 2cm w górę i będzie spoko.
Uprzedzając komentarze o nalewkach. To ma być ogumienie na śnieg i ew. lód, a pod tym względem świeża nalewka z 9mm bieżnikiem i miękka gumą będzie bezkompromisowa. Prędkości autostradowe mnie nie interesują zimą
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06