''Rajd Andrzejkowy'' z automobilklubem wlkp
Koszt całosci z wyżywieniem to ok 30-35zł/os(raczej 30)
Co będzie do jedzenia
To nie będę jadł śniadania
Co będzie do jedzenia
To nie będę jadł śniadania
Pyton napisał(a):Czy są jeszcze miejsca ?
Mogę Cię wpisać na listę rezerwową,jak 20tego ktoś będzie bez wpłaty to wskoczysz na jego miejsce
Pyton napisał(a):Można wjechać na teren toru i pooglądać co sie dzieje na imprezie.
Jutro będę się widział z dyrektorem toru to się dowiem i odpowiem
Dopisano 18 lis 2015 17:25:
Ludziska spinac poślady z wpłatami.Jeśli ktoś z listy jest pewien że nie przyjedzie to dawać znać bo jest kilka osób rezerwowych co by wskoczyły w to miejsce.
Dzisiaj byłem na torze oblukać co i jak i tak:
-Ze względu na zbliżającą się zimną aure musieliśmy zmienić dużą salę nieogrzewaną na mniejszą z ogrzewaniem(za to w samej wieży) i w niej będzie catering(szwedzki stół) na pewno nie pomieści nas wszystkich na raz więc proszę się ciepło ubrać
-Obejrzałem miejsca prób sprawnościowych i żeby nikt nie czuł się zawiedziony-to będą małe (odległościowo i prędkościowo) próby ,bardziej techniczne,myślę że max 2 bieg.Tak więc podciągać ręczny na pierwszy ząbek
Z próby na klombach zrezygnowałem ze względu na zbyt znisczoną nawierzchnię w tym miejscu i zamiast niej będzie próba na równiutkiej nowej kostce obok wieży startowej.
Pozostałe dwie bedą na w miarę równym asfalcie,ale gwintu na sam dół bym raczej nie ustawiał
Przypominam że obowiązuje CAŁKOWITY zakaz wjazdu na nitkę toru.Chcemy się pokazać z dobrej strony,aby w przyszłości powalczyć o zlot mazdaspeed na tym obiekcie
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Przelew poszedl. Sorry ze tak pozno, kompletnie zapomnialem, za szybko leci ten listopad.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
no to ja