Adres sali:
ul.Złota 15 A Złotkowo Początek imprezy o godz.18:30-19:00
A teraz do rzeczy. Koszt wynajmu sali to 170zł (jeszcze nie wiem co z kaucją-w zeszłym roku było to 500zł). Obiekt wyposażony jest w dwie sale, wyposażoną kuchnię oraz dwie łazienki.
Proponuję tak jak w zeszłym roku-zbieramy po 15zł od osoby (w tą sumę wchodzi wynajem sali+wydatki na obrusy jednorazowe,ew.jednorazowe naczynia,świeczki,serwetki-tak jak to przygotowałam w zeszłym roku). Jeśli zdarzy się,że coś z uzbieranych pieniędzy zostanie-pomyślimy wspólnie jak to wykorzystać
WAŻNE! Koszt 15zł za osobę obowiązuje jeżeli będzie chętnych co najmniej 30 osób -jeżeli będzie mniej chętnych koszt może nieznacznie wzrosnąć
Prosiłabym aby każdy przyniósł coś do jedzonka i aby każdy zadeklarował co przyniesie a ja to wpiszę obok nicka na liście.Pozwoli to na uniknięcie dublowania potraw.Soki, % itp.każdy przynosi we własnym zakresie
Sprawa muzyczki i nagłośnienia...laptop i głośniki będą musiały wystarczyć tak jak ostatnio.Ktoś mógłby pomóc w tej kwestii? Prosiłabym bardzo
Pieniążki muszę otrzymać wcześniej, żeby dokonać niezbędnych zakupów oraz zapłacić za salę, także wpłaty mile widziane na spotach niedzielnych lub na moje konto (jak komu wygodniej).
nr konta:
Joanna Rucka
90 1090 1362 0000 0001 2097 8611 + dopisek Impreza Złotkowo 2015 (nick z forum+os.towarzysząca).
Jeśli macie jakieś pytania zadawajcie w tym temacie.
Zapraszam do zapisów! Dodam zdjęcie z poprzedniej zabawy:
Lista uczestników:
–Deejay+Marzena
–Kuzaj
–Xed+Koci@k
–MariuS+Aga rolada szpinakowo-łososiowa
–Rossi+Justyna, Agata i Kamil
–BoLo+Karolina
–Kamil+Dorota
–Mako+Karolina
–Romek+Dominika