GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
MAYKI napisał(a):11 listopada to lepiej na kilka aut jechać na marsz niepodległości
Dobry pomysł
Nightfallówna
On ma takie zboczenie zawodowe
Może Atilla tez by się pisał na wyjazd żeby poznać kolegów z regionu

Może Atilla tez by się pisał na wyjazd żeby poznać kolegów z regionu
Nightfallówna
deejay27 napisał(a):Czyli nie możesz z nami jechac:(
No nie pojedzie niestety
A ty Kamil nie pisał byś się na wypad do Zielonej tego 11 listopada? ?
Nightfallówna
Wogole to zapomnialem o tym watku :S
musze go sobie gdzies dodac do zakladek
powiem tak, sa dwie Ale
1. musialbym spytac mlodej co o tym mysli
2. Faurecia jako [tiiit].... firma ma to do siebie ze w nasze swieta pracujemy a wolne mamy gdy niemcy maja swieta
Postaram sie dowiedziec co i jak. Fajnie by bylo pojechac, poznac nowych ludzi z pasja : )
musze go sobie gdzies dodac do zakladek
powiem tak, sa dwie Ale
1. musialbym spytac mlodej co o tym mysli
2. Faurecia jako [tiiit].... firma ma to do siebie ze w nasze swieta pracujemy a wolne mamy gdy niemcy maja swieta
Postaram sie dowiedziec co i jak. Fajnie by bylo pojechac, poznac nowych ludzi z pasja : )
No jeśli będziesz pracował to raczej nic nie wymyślimy a jeśli chodzi o zdanie młodej to bierz ja po prostu zapakuj w samochód niech jedzie z nami 
Nightfallówna
A ja się piszę :p
Ps. Przemku chyba zapomniałeś o mojej propozycji :p
Ps. Przemku chyba zapomniałeś o mojej propozycji :p
Atilla napisał(a):A wiec tak, juz wiem ze srode, tj 11 listopada pracuje, mam nocki wiec nici z mojego wyjazdu![]()
Do nocki byśmy wrócili jeśli to coś zmieni.
Pojechali byśmy przed południem a przed wieczorem wrócili.
Nightfallówna
Też zależałoby mi na wcześniejszym powrocie , bo następnego dnia idę na pierwszą zmianę.
Czyli na tą chwilę jadymy tylko ja i Tefalek , chyba że Atilla do nas dołączy:) jeśli chodzi o nasz region , a z wielkopolski kilka osób było również zainteresowanych,więc jakaś tam mała grupka już się uzbiera.
Czyli na tą chwilę jadymy tylko ja i Tefalek , chyba że Atilla do nas dołączy:) jeśli chodzi o nasz region , a z wielkopolski kilka osób było również zainteresowanych,więc jakaś tam mała grupka już się uzbiera.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)