xRafalx napisał(a):zabawa z fotelami, niestety może ona być długa i mozolna
Jedynym problemem może być podłączenie elektryki. Kostki pewnie są inne
www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):zabawa z fotelami, niestety może ona być długa i mozolna
LooKasH8 napisał(a):Ładnie poszedłeśa jak z elektryką? Regulacja i podgrzewanie? Podłączasz to czy pomijasz?
Przemysław napisał(a):Ubiegłeś mnie. Jedynym problemem może być podłączenie elektryki. Kostki pewnie są inne
WisniaUs napisał(a):Wez mi je sprzedaj do mnie beda pasowaly idealnie bo mam pełna elektryke w fotelach tak samo jak MPS.
jachu36 napisał(a):to te same fotele?
rafalmazda6 napisał(a):emulator powinien rozwiązać problem
xRafalx napisał(a):w fotelu pasażera nie ma maty obecności pasażera
LooKasH8 napisał(a):Kurde, dobra sprawaTeż będzie trzeba coś takiego zrobić
Jesteś od dziś moim mentorem Rafale
I potwierdzam, fotele skóra są naprawdę wygodne i przyjemneDziałaj, powodzenia
macvas napisał(a):Rozwalasz system.![]()
Rafał przyhamuj z deczka, bo Miodny się zagotuje na widok Twojej M6![]()
xRafalx napisał(a):Czemu ubiegłem?
macvas napisał(a):Miodny się zagotuje na widok Twojej M6![]()
Przemysław napisał(a):xRafalx napisał(a):Czemu ubiegłem?
Miałem zakładać fotele z MPS'a. Teraz już mam inny plan. Ale czekam na relację z montażu.
Swoją drogą pomysł ze spryskiwaczami i całą resztą niezły. Psiarskie w razie kontroli nie będą tak podejrzliwi. Ale do pełni legalu brakuje systemu poziomowania?
Mając HID'y przesłona powinna być ustawiona aby promień światła padał jak na tym zdjęciu?
Temat był poruszany kilka razy a ja dalej nic nie rozumiem
macvas napisał(a):Miodny się zagotuje na widok Twojej M6![]()
A to jakieś nieformalne zawody są?
makmarc napisał(a):A ja tam się cieszę szczęściem i sukcesami innych, nie mam objawów zazdrościKawał dobrej roboty odwaliłeś, ja już swój projekt uważam za niemalże skończony, Madzia wczoraj wieczorem zawisła w ogłoszeniu na OLX, zobaczymy jaki będzie finał tej akcji. Jak się sprzeda, to dobrze, będzie trzeba podnieść ciśnienie na forum czymś innym
![]()
Co do foteli, szkoda, że i kanapa nie podejdzie, bo tak miałbyś komplet. Inicjatywa fajna, ale ja nie lubię półśrodków, albo wszystkie albo wcale![]()
P.S. Wujki zenonki też mamimo w uboższym wydaniu
xRafalx napisał(a):Kanapa podejdzie z polifta skórzana, wygląda tak samo po za brakiem białych przeszyć które zrobi mi tapicer i będzie komplecik
xRafalx napisał(a): Kanapa podejdzie z polifta skórzana, wygląda tak samo po za brakiem białych przeszyć
19Maaarcin89 napisał(a):To już nie będzie to co w MPS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości