GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Sęk w tym ze u mnie z balkonu Maca nie widać
Nie wiem czy chodziło Ci Przemo o blok brachola czy o co kaman

Nie wiem czy chodziło Ci Przemo o blok brachola czy o co kaman

Nightfallówna
A więc...
Hmmm 11 października raczej jednak odpada , bo widzę że pojechałbym tylko z nightfallem .Poza tym misiak pisał że Jemu również nie pasuje. Maksiu napisz jak u Ciebie z czasem w pażdzierniku , bo jeśli jeszcze Tobie nie pasuje to może przeniesiemy na listopad?

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Przemo, jedyny wolny weekend przed Swietami (Bożonarodzeniowymi) jest najblizszy, kolejne mam niemalze tydzien w tydzien zjazdy na uczelni... A w tygodniu mnie nie ma, bo siedze w Berlinie caly czas juz....
No widzę, że chętni na spota może Łukaszu wspomożesz mnie i namówisz na spota w Świebodzinie tak jak kiedyś :p
To w listopadzie ten spot? czy jeszcze w październiku?
W listopadzie to my chcieliśmy może już potańcówkę robić
Cepo12 z Płocka coś u nas napisał, że też chętny na spot , tylko trzeba termin zgrać
Piotrowi i mi pewnie raczej każdy weekend pasuje 

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Na listopad to lepiej ten 14 jak dla mnie , bo po wypłacie:) A tak szczerze to najlepiej pojechałbym teraz w niedzielę , lecz za mało chętnych na ten termin. Od 1 listopada jak wszystko pójdzie ok zmieniam miejsce zamieszkania
zaczynam od zera, i ciężko będzie o grosz na jakiś wyjazd .

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
14 to niedziela jest?? Sobota niby lepsza jak dla nas chyba bo na spokojnie można później wrócić... tzn tak sobie myślę ja
Fakt, że też po wypłacie bym była a 7-go przed xD Ale kierowałam się tym, że to sobota. Hmm...jeszcze jest czasu trochę to dojdziemy do jakichś ustaleń 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin