ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
sollo19 napisał(a):Witam wszystkich jestem nowy i chcial bym sie dowiedziec kiedy teraz jest spotkanie w ZG
Możesz podlecieć na stelmet lub makro o 17 w niedziele kiedyś tak było o ile mnie pamięć nie myli
siema,
jeżeli o mnie chodzi możliwe ze bede miał czas na spot, jak coo bliżej niedzieli napiszę o której dokładniej będzie kręcić się wiecej wiary, a z tego miejsca chciałbym odrazu pogratulować nowemu przedstawicielowi i życzyć powodzenia w kierownikowaniu grupą
jeżeli o mnie chodzi możliwe ze bede miał czas na spot, jak coo bliżej niedzieli napiszę o której dokładniej będzie kręcić się wiecej wiary, a z tego miejsca chciałbym odrazu pogratulować nowemu przedstawicielowi i życzyć powodzenia w kierownikowaniu grupą
Aku Marcinie musisz przekazać koledze o ile jeszcze jest mu potrzebny bo później 626 paliła ładnie.
No właśnie, trzeba opic moja nieruchomość :-P
Pyton napisał(a): i nie tylko
No właśnie, trzeba opic moja nieruchomość :-P
Zapraszam do zapoznania się z pomysłem:) Liczę na to że coś z tego wyjdzie.Pozdrawiam:)
viewtopic.php?f=514&t=20727&start=2740
viewtopic.php?f=514&t=20727&start=2740

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
ochota na spota?
17;30?
misiak89-89 napisał(a):bo później 626 paliła ładnie.
Kupił juz aku
misiak89-89 napisał(a):17;30?
Dzięki za smsa, ale niedziela kacowa i po piwku już byłem
Na 11.11. planuje mały wypad na paintballa, zbieram ekipę, ktoś będzie chętny. Koszt ~100pln, trzeba zarezerwować sobie cały dzień (od ok 10-11 do oporu), w przerwach pomiędzy bieganiem grill, ognisko itp..