Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Dzisiaj nadszedł dzień w którym zdjąłem Ledy do jazdy dziennej
Powód był taki ze lewy z nich od strony kierowcy zbieral do środka wodę jak stadion narodowy co w efekcie dało albo dyskotekę albo niemożliwość zgaszenia. Dodam ze kilkakrotnie byl uszczelniany
.Cala płytka zardzewiala jak stare Wigry wiec postanowiłem je zdjąć.
Teraz gdy nie ma z przodu tych bialych ledów a kratki są całe czarne to autko nabrało jeszcze większej jak dla mnie drapieznosci
a głównym tego powodem są czarne wkłady lamp
Może kiedyś jak będę miał na to fundusze wstawię jakieś porzadne DRL'e jeśli takie istnieją. Widziałem takie fajne z diodami LED cree. Ale póki co narazie daje sobie spokój.
Powód był taki ze lewy z nich od strony kierowcy zbieral do środka wodę jak stadion narodowy co w efekcie dało albo dyskotekę albo niemożliwość zgaszenia. Dodam ze kilkakrotnie byl uszczelniany
Teraz gdy nie ma z przodu tych bialych ledów a kratki są całe czarne to autko nabrało jeszcze większej jak dla mnie drapieznosci

Może kiedyś jak będę miał na to fundusze wstawię jakieś porzadne DRL'e jeśli takie istnieją. Widziałem takie fajne z diodami LED cree. Ale póki co narazie daje sobie spokój.
Ostatnio edytowano 21 wrz 2015, 21:11 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Kup soczewki do halogenów w reflektorach i załóż żarówki ledowe i dzienne jak znalazł
ja tak mam i jest bardzo zadowolony 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):Kup soczewki do halogenów w reflektorach i załóż żarówki ledowe i dzienne jak znalazłja tak mam i jest bardzo zadowolony
No właśnie Rafi zaraz do ciebie zajrzę w temacik
Nightfallówna
Powodzenia w działaniu 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
A tak sie prezentuje ryjek bez ledów
Na drugim zdjeciu wyszło jakbym miał jakąś wgniotę na zderzaku ale zderzaczek ma się dobrze
Na drugim zdjeciu wyszło jakbym miał jakąś wgniotę na zderzaku ale zderzaczek ma się dobrze
Nightfallówna
podoba mi się ta druga fotka
ciekawe kolory wyszły na masce 

Koci@k napisał(a):Noooo bez ledów zdecydowanie lepiej![]()
Nie jestem fanką takich...dodatków
stąd moja radość z faktu ich zniknięcia
Hahahaha czy jest to może związane z faktem iż u Was mają zniknąć halogeny

Powiem ci ze teraz jakoś charatkeru nabrało autko z takim ciemnym przodem
Sam po sobie widzę ze mi się gusta zmieniają jak najbardziej na plus bo juz porobilem kilka rzeczy o których kiedyś mówiłem ze nigdy z autka nie znikną
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Sam po sobie widzę ze mi się gusta zmieniają jak najbardziej na plus
Yyy...że dorastasz?

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
nie czepiać się moich leduffff
przecież nic nie mam
dużo mocy zabierały

A jeszcze jedenastego września mówił ze jest zwolennikiem,że mu się podobaNightfall napisał(a):Ja tam akurat jestem zwolennikiem ledów do jazdy dziennej![]()
Zawsze mi się to podobało.No i jakby nie patrzeć żarówki trochę czasu odpoczywają gdy używane są rzadziej![]()
Wiadomo o gustach się nie dyskutuje.![]()

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Bo światła do jazdy dziennej na ledach nie są złe
Tylko, że jak są one jakoś fajnie wkomponowane, a nie doczepione do zderzaka 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Pyton napisał(a):Kup sobie Shiny Garage Morning Dew to będzie jeszcze lepiej sie świecić
Bardzo dobrze chłopak prawi
-
makmarc
Pyton napisał(a):M6 jak zwykle wygląda bardzo ladnie. Kup sobie Shiny Garage Morning Dew to będzie jeszcze lepiej sie świecić
No skoro tak zachwalacie to trzeba to będzie dorzucić do kosmetyków
Paweł a powiedz kiedy ona ładnie nie wyglądała

Nightfallówna
Nie jest drogi, 35zł. 
Tutaj link (są też na allegro): http://sklep.waxclusive.pl/quick-detail ... 500ml.html
Tutaj link (są też na allegro): http://sklep.waxclusive.pl/quick-detail ... 500ml.html
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07