Madzia jeszcze seria i nie modzona chociaż przy takich osobach to chyba szybko się zmieni : P
GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Ogarniemy autko z naszą pomocą bo właśnie po to jest to forum
Również miło było się spotkać i poznać

Również miło było się spotkać i poznać

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Jesteśmy właśnie po spocie![]()
Dołączył do nas kolega Kamil (Atilla) z Gorzowa ze swoją Mazdą 6 z silnikiem benzynowym 2.3 o mocy 166 km![]()
Witamy bardzo serdecznie ponieważ jesteś bardzo pozytywna osoba
Eee ta Mazda z otwartymi szybami i połamanym znaczkiem szpeci to zdjęcie haha :p
Co powiecie żeby zrobić zakończenie sezonu w postaci wspólnego ogniska i pieczenia pęta
Mam wolna sobotę i niedzielę 26-27 września.
Piszcie w temacie kto byłby chętny na takie spotkanie
Mam wolna sobotę i niedzielę 26-27 września.
Piszcie w temacie kto byłby chętny na takie spotkanie
Nightfallówna
Siemka koledzy i koleżanki , chciałbym poinformować , ale zapewne już wiecie , że dziś w godzinach porannych, została zmieniona u mnie tabliczka. Zostałem Przedstawicielem naszego regionu .Pytania zażalenia przesyłać na PW:)
Oczywiście żartuję:)
A teraz na poważnie
Decyzję podjąłem w sumie w 5 min chyba , chociaż dla mnie okres bardzo ciężki , bo nie dość że mało czasu, to jeszcze staję przed największą inwestycją w życiu ( w końcu własne M ) Jednak mam nadzieję że tak jak dotychczas , będziemy działać , spotykając się i werbując nowych zapaleńców marki. Nie zapominam również o kolegach z Zielonej Góry . Fakt, dzieli nas spora odległość , ale uważam, że raz na jakiś długi czas , można się spotkać , i żadna ze stron nie będzie miała nic przeciwko. Pozdrawiam wszystkich i bez wyjątków .
Oczywiście żartuję:)

A teraz na poważnie

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)