Czemu nie KYB
www.mazdaspeed.pl

przeczytaniu i wysłuchaniu różnych opinii, oraz wzięciu pod uwagę faktu, jak to ktoś napisał: "zakładasz i przynajmniej przez 2 lata masz spokój"  – zdecydowałem się na zamiennik powiedzmy ze średniej półki. KYB – wiadomo: firma, powinno = b. dobra jakość itd. i tak zapewne jest, ale $ – trochę przeraża, około 300zł za 1 szt. – przy takiej cenie za cały w/w kpl. wraz z robotą jeszcze trochę a doszedłbym do 1000 zł – a to wg. mnie już przesada  

aneta0708 napisał(a):Jey reperaturki z ocynku dostaniesz tez u nas mi załatwiał znajomy blacharz co mi to robił mowił ze kiedys cos tam rzezbił a teraz sa juz u nas dostepne ja mam tył ogarniety , po wakacjach przednie błyniki mnie czekaja
zabas85 napisał(a):mówisz że reperaturki w ocynku od razu hmmmmm dobrze wiedzieć![]()
a ile taka reperaturka jeśli to nie tajemnica ?

Domelek napisał(a):Dużo nowego zdrowia Jey

)

na pewno trzeba uważać na dziury no i przy dojeżdżaniu do krawężników, po za tym komfort jazdy też zapewne się obniży, ale zapewne jeździć się da  

! relingi 
! trochę karkołomne ale efekt poziomu będzie gites
 Rosin napisał(a):Listwę nad grillem okleiłbym tak jak lusterka
 Widuje się czasami na ulicach takie "cuda".Domelek napisał(a):Dokładnie o tym samym pomyślałem listwa nad znaczkiem i Jey walnij tak samo! relingi
! trochę karkołomne ale efekt poziomu będzie gites
ja lusterka Plastidipem zrobię na czarno jak resztę drobnych elementów bo końcówka została.
Podaj proszę tipa na te obudowy co bym nie połamał zatrzasków bo paluchy mam niezgrabne![]()
Co do spalania to komp trochę ( mi 0.5 l mniej pokazuje ) kłamie ale i tak plus minus 7 literków – pełny ształ, do 140kmh, klima to wynik świetny jak dla mnie. Mi w zimowej trasie w ten sposób w lutym 1200km – 7.5l liczone z tankowań.
 Wspomnę tylko, że wszystkie wyżej opisane czynności wykonujemy z wyczuciem, nie na siłę, bo wtedy operacja może się nie udać (czyt. zatrzaski z racji wieku są kruche i mogą popękać).tokaru napisał(a):Hmm, z tym spalaniem to mnie zaciekawiłeś – w lipcu ganiałem nad morze i z powrotem, łącznie ~1000km, na trasie tak mniej więcej ~120-140 a zdarzyło się przy dwupasmówce więcej to spalanie ~8,5.
zabas85 napisał(a):a ja musze przyznać że mi się to nie podobaale to moja opinnia
jak chcesz coś pomarańczowego kontrastowego to postojówki w amber folie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości