Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
zemoj napisał(a):Pytanie kto go tam wpuścił!?
Powiem szczerze że łatwo nie było tam wjechać.
Musiałem chodzić i prosić o pozwolenie bo to był teren prywatny ale jak powiedziałem po co i dlaczego to z miłą chęcią się zgodzili.
Nawet ludzie robili sobie zdjęcia z moim samochodem w tle
Nawet jakas babka mówiła a co tu jakiś film będą kręcić czy co

Nightfallówna
To trzeba było Panią zaprosić na casting 

Ostatnio edytowano 12 sie 2015, 13:09 przez zemoj, łącznie edytowano 1 raz
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
A mi się to zdjęcie baaardzo bardzo podoba-świetne jest, i nie skłamię jak powiem, że nawet ustawiłam je na pulpicie
A co do tych pozwoleń...Ty masz Tefal tak sympatyczne i wesołe usposobienie, że trudno by im chyba było odmówić 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
No ja to zawsze wszystko załatwię
Co do Hdr to wogole nie użyłem tej opcji
A robiłem wszystko na telefonie wiec zobaczyłem to dopiero na kompie ale i tak mi się bardzo podoba
Chociaż nie uważam żeby tego Hdr u było tam dużo 
Co do Hdr to wogole nie użyłem tej opcji
Nightfallówna
Przerobimy zdjecie troszke i zrobimy nowa wersje !
.
.
.
.
.
.
.
.
a tak przy okazji ladne zdjecie owszem ale mi sie podoba mega Mazda i czerwonyn zachod slonca... nawiazuje najlepiej do tematyki
.
.
.
.
.
.
.
.
a tak przy okazji ladne zdjecie owszem ale mi sie podoba mega Mazda i czerwonyn zachod slonca... nawiazuje najlepiej do tematyki
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Właśnie wróciłem od mojego magika od Dpf'a.
Od tygodnia jeździłem w trybie awaryjnym bez mocy i ze świecącymi kontrolkami
Musiałem czekać aż wróci z urlopu i po szybkim zabiegu wymiany małego sterowniczka i skasowaniu błędów kontrolki zgasły i autko dalej zapindala
Od tygodnia jeździłem w trybie awaryjnym bez mocy i ze świecącymi kontrolkami
Musiałem czekać aż wróci z urlopu i po szybkim zabiegu wymiany małego sterowniczka i skasowaniu błędów kontrolki zgasły i autko dalej zapindala

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Właśnie wróciłem od mojego magika od Dpf'a.
Widzę, że człowiek wielu talentów, liczniki też kręci

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
em_dzej napisał(a):Nightfall napisał(a):Właśnie wróciłem od mojego magika od Dpf'a.
Ale Ty nie masz przecież DPFa to po co Ci magik![]()
No nie mam nie mam ale wysiadł sterownik od czujnika temperatury ten co mi teraz oszukuje kompa. I przez to mi wskoczył tryb serwisowy.
Ale na szczęście teraz banan nie znika z papeterii

Nightfallówna
Z czasem pewnie jakiś pomysł do główki wpadnie i cosik się jeszcze wymodzi bo przecież nie można się odzwyczaic 
Nightfallówna
Z diesla nie uzyskasz super pomruku jak w benzynie na przelocie, ale na pewno odetkasz wydech. Można nieco zyskać na koniach i momencie lepszym rozwiązaniem przelotowy środkowy i końcowy.