Pytania i dyskusje na temat zlotu
dogadamy się jeszcze na ten temat

SpokoKarolinaMazda napisał(a):dogadamy się jeszcze

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Czegoś nie rozumiemdanmazda napisał(a):jak nie masz z kim jechać mogę Cię zabraćKarolinaMazda napisał(a):rower czy co tam od sąsiada pożyczę

a mówiłem od soboty to nieee 
Ja tak z innej beczki
Chciałbym uzyskać fakturę za pobyt jak firma od firmy da radę

Mam pytanie natury organizacyjnej, Wjazd na lotnisko jest od godziny 8 rano?
Czy od tej godziny będą dopiero ustawiane 1/4 i zręcznościówka, czy może wcześniej?
Pytam, bo będę jechał z wawy i chciał bym skręcić jak się wszystko będzie stawiać..
Czy od tej godziny będą dopiero ustawiane 1/4 i zręcznościówka, czy może wcześniej?
Pytam, bo będę jechał z wawy i chciał bym skręcić jak się wszystko będzie stawiać..
gutek_wrb napisał(a):Ja tak z innej beczki
jezeli bedziesz potrzebował to przygotuj dane. jutro zadzwonie i zapytam ale mysle ze nie bedzie zadnego problemu
torek napisał(a):Mam pytanie natury organizacyjnej, Wjazd na lotnisko jest od godziny 8 rano?
bedziemy od 7 rozstawiać
https://t.me/pump_upp
biorące udział w konkurencjach, których właściciele zaznaczą w formularzu, że biorą udział w tej konkurencji
przynajmniej tak było do tej pory 
teoretycznie można tak powiedzieć chyba
w formularzu zgłoszeniowym masz okienko, które po zaznaczeniu kwalifikuje Cię do wzięcia udziału w konkursie (organizatorzy wcześniej przygotowują karty, które dostają uczestnicy zlotu do głosowania)

Beny napisał(a):Czyli mamy konkurs na najładniejszą mazde biorąca udział w konkurencjach moto,a nie zlotu?
Jeśli chcesz wziąć udział w tej konkurencji musisz wybrać opcję "z konkurencjami" bo jest to jedna z konkurencji. No tak zawsze było chyba, przynajmniej na tych zlotach, na których byłam
A że chcąc brać udział tylko w "Najładniejszej maździe" trochę szkoda płacić tylko za to...zachęcam do udziału w mniej "agresywnych" konkurencjach-jak parkowanie precyzyjne lub jazda z talerzem xD Fajna przy tym zabawa, nie "męczy" się auta a i nagrodę jakąś można zgarnąć-to dla tych bardziej opanowanych i cierpliwych

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
A może by tak udział w tym konkursie udostępnić wszystkim? Jeśli ktoś ma fajne auto ale nie bierze udziału w konkursach to nie będzie możliwość zagłosować na niego.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Jeśli ktoś chce brać udział w konkurencji, za którą przewidziana jest nagroda...nie widzę powodu dla którego nie miałby za to płacić jak pozostali uczestnicy
Jeśli ktoś ma fajne auto i chce wziąć udział w tej konkurencji to wierzę, że na pewno to zrobi 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Czyli ja źle wypełniłem formularz, ponieważ zaznaczyłem konkurs "najładniejsza mazda" a wpłaciłem gotówkę bez konkurencji moto. Jak mogę dokonać zmian w formularzu?
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Lekki
bezsens z tym autem zlotu.
Za moich czasów wybierane było auto spośród wszystkich obecnych na zlocie. A tak to tylko zamieszanie i kombinacje.
No i "argument " o płaceniu trochę mocno naciagany...
Za moich czasów wybierane było auto spośród wszystkich obecnych na zlocie. A tak to tylko zamieszanie i kombinacje.
Beny napisał(a):A może by tak udział w tym konkursie udostępnić wszystkim?
Koci@k napisał(a):Jeśli ktoś chce brać udział w konkurencji, za którą przewidziana jest nagroda...nie widzę powodu dla którego nie miałby za to płacić jak pozostali uczestnicy
dokładnie
Norreca napisał(a):nie każdy co ma ładne auto chce w konkursach startować
dokładnie i nic na siłę.
Grzyby napisał(a):Za moich czasów wybierane było auto spośród wszystkich obecnych na zlocie. A tak to tylko zamieszanie i kombinacje.
widzę że temat jak najbardziej mozna przedyskutować przed nastepnym zlotem i ustalic na wszystkie nastepne, na tą chwilę musi zostać tak jak było wczesniej czy opłata za konkurencje.
do tematu rozdzielenia konkurencji wrócimy.
https://t.me/pump_upp
Koci@k napisał(a):Jeśli ktoś chce brać udział w konkurencji, za którą przewidziana jest nagroda...nie widzę powodu dla którego nie miałby za to płacić jak pozostali uczestnicy
Jedno małe "ale":
Zorganizowanie tej konkretnie "konkurencji" nie kosztuje nic. Nie trzeba czasu, pracy ludzi, sprzętu, miejsca itp.
A koszt nagrody? Sorry, nie przesadzajmy.
Ludzie powinni mieć możliwość udziału w tej "konkurencji" chociażby za to, że przyjechali na ten zlot. Za darmo też nie wjeżdżają więc nie bardzo rozumiem argumentację.
Inna sprawa – skąd głosujący mają wiedzieć na kogo mogą a na kogo nie mogą głosować?
Dostają listę aut?
A jak większości podobać się będzie auto nie wpisane na listę konkurencji (bo np. człowiek dopieszcza autko na megahiperluxiwypas i szkoda mu je cisnąć bo "ma lux wyglądać") to co?
"Kurde, ta np. FD jest fantastyczna i najładniejsza! Ooooo, nie można na nią zagłosować? Szkoda....ale głupie..."
I zobaczcie inną rzecz – osoba nie biorąca udziału w konkurencjach (a mająca piękne auto) o fakcie że nie będzie brana pod uwagę w konkursie na auto zlotu dowiaduje się po fakcie (albo przypadkiem z tego tematu – chociaż nie musi go wcale śledzić).
Bezsens? Chyba jednak tak.
To ja czegoś nie rozumiem ... W Czaplinku startowałem w konkursie na naj Mazdę, a nie robiłem żadnych opłat, bo te dotyczyły konkurencji MOTO, więc jak to jest?
-
makmarc