No obrodziło... Na razie nie wiem co wybrać. Równy poziom. Szkoda, że tylko jedna opcja do wyboru. Wybór 3 jest fajniejszy. Zwłaszcza przy tej ilości prac.
Zdjęcia super ale już głos oddany Trzymam kciuki za wszystkich uczestników i jestem mile zaskoczony frekwencją Szkoda ze te 2 fotki się nie zakwalifikowały
Piękne zdjęcia, moje nie wiedzieć czemu nie dotarło, a mam w wysłanych na skrzynce z załącznikiem Głos już leci, zastanawia mnie czemu zdjęcie Gejszy nie zostało zakwalifikowane?
P.S. Gdzie na zdjęciu nr 19 widzicie zachód słońca Tak nie wygląda wieczorny plener w blasku ustępującego słoneczka ...
Nie zakwalifikowane, bo zostawił napis Gejsza. Regulamin jest jasny w tym zakresie. A szkoda – widać zrobiona profesjonalna sesja z doświetleniem, bo jest cień w przeciwnym kierunku... A właśnie Twojego zdjęcia szukałem na liście, bo wydawało mi się, że napisałeś wczoraj, że też wysłałeś... Ale teraz tego nie widzę... Coś ćpam... Upał chyba.
Ostatnio edytowano 10 sie 2015, 09:35 przez KMBak, łącznie edytowano 1 raz
Myślę, że zdjęcie robione w terenie górzystym jest trudne do uchwycenia... Może tutaj właśnie słońce zachodzi za pobliską górę... co nie musi oznaczać zachodu słońca –> czytaj końca dnia...
Pamiętajcie, że to użytkownicy oceniają, a autor ma prawo do dowolnej interpretacji tematu...
Arkana , Renault , Mii byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...