Rafał czyli wszystko ok i możesz odetchnąć trochę
www.mazdaspeed.pl

mln napisał(a):pewnie by jej nawet nie poznał
Koci@k napisał(a):już tyle nie słuchaj bo zaczynasz wychwytywać dźwięki, których może nawet nie ma
drzwi pasażera – efekt przerósł moje oczekiwania
drzwi kierowcy... tak sobie
ale różnica jest 
lewy... przynajmniej siły nie trzeba dużo używać
ale generalnie jest albo do poprawienia albo do wymiany
w międzyczasie oczywiście (żeby nie było że wszystko gładko poszło) musiałem urwać śrubę – pękła, część odleciała, część została w ograniczniku, więc musiałem się namęczyć żeby ją wyjąć 
Nightfall napisał(a):Nigdy przez 3 min nie oglądałem jak ktoś się bawi........drzwiami
ale jak coś, polecam się 
da radę zrobić? Buli510 napisał(a):szybciej poszło i czas na piwko był
wykładzina bagażnika zarosła i trzeba było ją ogolić Buli510 napisał(a):czas na piwo
chyba już się schłodziło
Buli510 napisał(a):kupiłem mate do bagażnika
ale stwierdziłem że położę je odwrotnie. Do tej pory mata leżała na wykładzinie, a teraz leży pod
powstaje w takim razie pytanie po co ta mata? Otóż po to, że jak będę miał przewozić coś brudnego, zwinę wykładzinę i matę, którą czyści się banalnie można będzie brudzić Buli510 napisał(a):keidys tak zrobie
bo te wyciągnięte włoski przy zetknięciu z maszynką po prostu się kładą
ale trochę poświęconego czasu, kombinacji kierunków golenia i poszło 

danmazda napisał(a):zacząłem skubać palcami
dejneks napisał(a):po pewnym czasie znowu to samo

rafalmazda6 napisał(a):w planach mycie jutro albo w niedzielę przed spotem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
makmarc napisał(a):Abyście mieli dobrą pogodę
pojechałem na myjnię, wróciłem, zdążyłem przetrzeć karoserię preparatem tenzi car shine (swoją drogą polecam
) i zebrała się nawałnica: wiatr, burza, deszcz + grad
także czyściutka czeka na lepsze czasy pogodowe 
rafalmazda6 napisał(a):zdążyłem przetrzeć karoserię preparatem tenzi car shine (swoją drogą polecam

MAYKI napisał(a):kupiłeś tą 5 litrową bańkę?
kupiłem litrową butelkę
http://allegro.pl/tenzi-car-shine-nably ... 71274.html MAYKI napisał(a):Dajesz to na szmatkę i wycierasz tym?
rozpylam na karoserii i dopiero wtedy przecieram MAYKI napisał(a):gęste to jest?
zwykły rzadki szprej
coś jak płyn do szyb MAYKI napisał(a):da się tym psikać z butelki po płynie do naczyń?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości