KOŁOBRZEG / KOSZALIN – spotkania regionalne
jucia606 napisał(a):ok, w takim razie proponuje Kolobrzeg. Dzisiaj tam podjade i popatrze za konkretnym miejscem, dam znac wieczorem.
781459822 nr do mnie, mozna sie kontaktowac w dowolnym czasie. I nr do Was na priv poprosze od tych co do neta dostepu moga nie miec.
Na ten Kolobrzeg to trzba wziąc poprawke na dojazd.W sobote rozpoczyna sie tam Sunrise-wiec moze byc duuuzy problem z dojazdem.
Dopisano 21 lip 2015, 15:03:
Vasat napisał(a):A będziemy szli na plaże czy cuś? Jakiś grill może?
A pogode odpowiednią zamowiles?
Kurczę no pogoda nie za fajna się szykuje... :/ będziemy wiedzieli do kogo z reklamacją... 
Na ostatnim spocie (dwa lata temu
) nie było większych problemów z dojazdem, ale robiliśmy na lotnisku, teraz podobno rozkopane. Nie wiem, pojadę dziś do Kołobrzegu i sprawdzę, jak będzie ok to nie ma tam problemu, żeby się spotkać, tylko parasolki zabrać
a i w razie co do morza rzut beretem 
W Koszalinie zasięgnęłam języka i może nie będziecie musieli daleko jechać
Dam znać po wieczór.
Nawiasem: grilla zawsze można zabrać, bo nigdy nie wiadomo jak z pogodą, żarełko się na miejscu kupi, z tym to chyba nie problemu.
Ja grilla mam olbrzyma, nie zapakuję się z nim w auto, ale może Wy macie jakiś mały podręczny to można zabrać. 
Na ostatnim spocie (dwa lata temu
W Koszalinie zasięgnęłam języka i może nie będziecie musieli daleko jechać
Dam znać po wieczór.
Nawiasem: grilla zawsze można zabrać, bo nigdy nie wiadomo jak z pogodą, żarełko się na miejscu kupi, z tym to chyba nie problemu.
My juz z grillem się nie zapakowalismy bo i tak mieliśmy pełny bagażnik żeby nie brać boxa na dach.Jaka w ogóle się nam frekwencja szykuje??
1.MIRAS M6, ASIA M6, Vasat
1.MIRAS M6, ASIA M6, Vasat

2.Addrian,TOMMI07

- Od: 16 kwi 2015, 12:20
- Auto: Mazda 6 GY LF '04
3. jucia606 
Proponuję Koszalin tzw. giełdę, duży parking – ul. Kopernika/ul.Rolna, ale jak wpiszecie giełda to na pewno Wam w mapach znajdzie. W Kołobrzegu jedyne miejsce spokojne to lotnisko w Bagiczu (prawie nic z niego nie zostało) i jeden spory parking, ale trzeba by było wjechać do miasta, a dowiadywałam się i faktycznie korki są mega, więc nie ma co się bawić. Zresztą w razie co jak ktoś by chciał nad morze to można się wybrać gdzieś
Godzina? preferujecie wcześniejsze czy wieczorne? 12-15 czy coś po 17-18?
Proponuję Koszalin tzw. giełdę, duży parking – ul. Kopernika/ul.Rolna, ale jak wpiszecie giełda to na pewno Wam w mapach znajdzie. W Kołobrzegu jedyne miejsce spokojne to lotnisko w Bagiczu (prawie nic z niego nie zostało) i jeden spory parking, ale trzeba by było wjechać do miasta, a dowiadywałam się i faktycznie korki są mega, więc nie ma co się bawić. Zresztą w razie co jak ktoś by chciał nad morze to można się wybrać gdzieś
jucia606 napisał(a):3. jucia606
jak dla mnie to lepiej by bylo 17-18,a to dlatego,ze w sobote do domu rano wracam,wiec nie zdaze sie ogarnac do 12.No chyba,ze dam rade wczesniej ale to dopiero w piatek bede wiedzial.Ale cos ta frekwencja cos jakby spadla
Widzę że są już 3 załogi.Nam raczej też pasuje po 17:00.

i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Zdravko napisał(a):i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę
A przepraszam gdzie Ty będziesz w tym czasie 
MIRAS M6 napisał(a):Zdravko napisał(a):i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę
![]()
![]()
A przepraszam gdzie Ty będziesz w tym czasie
Czy ja mam tam wpaść na chwilę do Szczecina do Pana Krzysia Jeżyna – szefa wszystkich szefów
Zdravko w tym czasie bedzie uczestniczyl w spocie VW.I tam bedzie foty pstrykał.
Lepiej jakby pojechał na spota Tarpana ale grupy VAG

Wszystko aktualne na jutro
Nikomu nic się nie odwidziało
Od której strony jest wjazd na giełdę bo my przyjedziemy DK 6 i na rondzie dajemy w lewo na drogę 206 ul. Orląt Lwowskich i po lewej zaczyna się giełda
Na 21:00 musielibyśmy być z powrotem w Darłowie bo Vasat chce jeszcze zaliczyć plażowe mistrzostwa D.J-ów.
Ostatnio edytowano 25 lip 2015, 00:03 przez MIRAS M6, łącznie edytowano 1 raz

My jedziemy 

Addrian napisał(a):Tam są chyba 2 wjazdy ale niejestem pewny.1 jest tak jak piszesz na rondzie w lewo,a 2 jest bliżej przy stacji benzynowej.Mogę sie mylić wiec jakby co to niech ktoś mnie poprawi
No to my pokopiemy trochę w krawężnik przy Orląt Lwowskich i tam się spotkamy

Usunąłem ten post bo niechce nikogo w błąd wprowadzac.
Okej to tam sie spotkamy