KOŁOBRZEG / KOSZALIN – spotkania regionalne
jucia606 napisał(a):ok, w takim razie proponuje Kolobrzeg. Dzisiaj tam podjade i popatrze za konkretnym miejscem, dam znac wieczorem.
781459822 nr do mnie, mozna sie kontaktowac w dowolnym czasie. I nr do Was na priv poprosze od tych co do neta dostepu moga nie miec.
Na ten Kolobrzeg to trzba wziąc poprawke na dojazd.W sobote rozpoczyna sie tam Sunrise-wiec moze byc duuuzy problem z dojazdem.
Dopisano 21 lip 2015, 15:03:
Vasat napisał(a):A będziemy szli na plaże czy cuś? Jakiś grill może?
A pogode odpowiednią zamowiles?
Kurczę no pogoda nie za fajna się szykuje... :/ będziemy wiedzieli do kogo z reklamacją... 
Na ostatnim spocie (dwa lata temu
) nie było większych problemów z dojazdem, ale robiliśmy na lotnisku, teraz podobno rozkopane. Nie wiem, pojadę dziś do Kołobrzegu i sprawdzę, jak będzie ok to nie ma tam problemu, żeby się spotkać, tylko parasolki zabrać
a i w razie co do morza rzut beretem 
W Koszalinie zasięgnęłam języka i może nie będziecie musieli daleko jechać
Dam znać po wieczór.
Nawiasem: grilla zawsze można zabrać, bo nigdy nie wiadomo jak z pogodą, żarełko się na miejscu kupi, z tym to chyba nie problemu.
Ja grilla mam olbrzyma, nie zapakuję się z nim w auto, ale może Wy macie jakiś mały podręczny to można zabrać. 
Na ostatnim spocie (dwa lata temu
W Koszalinie zasięgnęłam języka i może nie będziecie musieli daleko jechać
Dam znać po wieczór.
Nawiasem: grilla zawsze można zabrać, bo nigdy nie wiadomo jak z pogodą, żarełko się na miejscu kupi, z tym to chyba nie problemu.
My juz z grillem się nie zapakowalismy bo i tak mieliśmy pełny bagażnik żeby nie brać boxa na dach.Jaka w ogóle się nam frekwencja szykuje??
1.MIRAS M6, ASIA M6, Vasat
1.MIRAS M6, ASIA M6, Vasat

2.Addrian,TOMMI07
- Od: 16 kwi 2015, 12:20
- Auto: Mazda 6 GY LF '04
3. jucia606 
Proponuję Koszalin tzw. giełdę, duży parking – ul. Kopernika/ul.Rolna, ale jak wpiszecie giełda to na pewno Wam w mapach znajdzie. W Kołobrzegu jedyne miejsce spokojne to lotnisko w Bagiczu (prawie nic z niego nie zostało) i jeden spory parking, ale trzeba by było wjechać do miasta, a dowiadywałam się i faktycznie korki są mega, więc nie ma co się bawić. Zresztą w razie co jak ktoś by chciał nad morze to można się wybrać gdzieś
Godzina? preferujecie wcześniejsze czy wieczorne? 12-15 czy coś po 17-18?
Proponuję Koszalin tzw. giełdę, duży parking – ul. Kopernika/ul.Rolna, ale jak wpiszecie giełda to na pewno Wam w mapach znajdzie. W Kołobrzegu jedyne miejsce spokojne to lotnisko w Bagiczu (prawie nic z niego nie zostało) i jeden spory parking, ale trzeba by było wjechać do miasta, a dowiadywałam się i faktycznie korki są mega, więc nie ma co się bawić. Zresztą w razie co jak ktoś by chciał nad morze to można się wybrać gdzieś
jucia606 napisał(a):3. jucia606
jak dla mnie to lepiej by bylo 17-18,a to dlatego,ze w sobote do domu rano wracam,wiec nie zdaze sie ogarnac do 12.No chyba,ze dam rade wczesniej ale to dopiero w piatek bede wiedzial.Ale cos ta frekwencja cos jakby spadla
Widzę że są już 3 załogi.Nam raczej też pasuje po 17:00.

i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Zdravko napisał(a):i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę

MIRAS M6 napisał(a):Zdravko napisał(a):i dużo zdjęć porobić i wrzucić proszę
![]()
![]()
A przepraszam gdzie Ty będziesz w tym czasie
Czy ja mam tam wpaść na chwilę do Szczecina do Pana Krzysia Jeżyna – szefa wszystkich szefów
Zdravko w tym czasie bedzie uczestniczyl w spocie VW.I tam bedzie foty pstrykał.

Wszystko aktualne na jutro
Nikomu nic się nie odwidziało
Od której strony jest wjazd na giełdę bo my przyjedziemy DK 6 i na rondzie dajemy w lewo na drogę 206 ul. Orląt Lwowskich i po lewej zaczyna się giełda
Na 21:00 musielibyśmy być z powrotem w Darłowie bo Vasat chce jeszcze zaliczyć plażowe mistrzostwa D.J-ów.
Ostatnio edytowano 25 lip 2015, 00:03 przez MIRAS M6, łącznie edytowano 1 raz

My jedziemy 
Addrian napisał(a):Tam są chyba 2 wjazdy ale niejestem pewny.1 jest tak jak piszesz na rondzie w lewo,a 2 jest bliżej przy stacji benzynowej.Mogę sie mylić wiec jakby co to niech ktoś mnie poprawi
No to my pokopiemy trochę w krawężnik przy Orląt Lwowskich i tam się spotkamy

Usunąłem ten post bo niechce nikogo w błąd wprowadzac.
Okej to tam sie spotkamy