MIRAS M6 napisał(a):Widzę że oprócz tego łączy nas jeszcze identyczne auto![]()
Dokładnie
www.mazdaspeed.pl
MIRAS M6 napisał(a): To są akurat moje klimaty i mogę Cię zasypać takimi rytmami i nie tylko.Zbiory są dosyć duże i 99% to lata 80. Więc jak Trolix oficjalnie odda mi i xRafałowix salę wieczorem do dyspozycji myślę że będzie Pan/Pani zadowolony/a jak nie wiem co. Póki co czekamy z Rafałem na ostateczną decyzję i jedziemy na maxa![]()
![]()
Trolix napisał(a):widmo82 napisał(a):3) Jak już mowa o % to ktoś zadba o jakiś alkomat... bardziej profesjonalny niż taki za 50zł z biedronki?
z ryk to chyba w poniedziałek odjedziemy
xRafalx napisał(a):MIRAS M6 napisał(a):Dostałem zgodę od Trolix'a więc można się szykować
Grzyby napisał(a):Jak jadę z żoną i takimi dwoma maluchami (1 i 3 lata) to ile mam zapłacić za wjazd?
Trolix napisał(a):jutro zadzwonie bo mail milczy...![]()
Bartosz_ napisał(a):Noooooooo.... bo ja nie mam jeszcze tej z Czaplinka
makmarc napisał(a):Tak czy inaczej będzie grubo, jeszcze trochę weselnej czeka na RYKI![]()
KUZAJ napisał(a):A czy będą nalepki zlotowe na szybę?
Koci@k napisał(a):Dobrze jakby wlepek było ciut więcej niż ostatnio...taka mała prośba
Piotrek_154 napisał(a):Bartosz_ napisał(a):Noooooooo.... bo ja nie mam jeszcze tej z Czaplinka
Ja straciłem Czaplinkową... Pisałem w tej sprawie i jest szansa, że będzie można dorobić razem z tymi. Teraz już są 2 potrzebne, więc szansa się zwiększa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy