2. danmazda + Trolix (M6)
3. rafalmazda6 (M6)
4. Przemysław (M6)
5. Yoki (M6)
6. Grzesiek (M6)

www.mazdaspeed.pl
Norreca napisał(a):troszkę za daleko jak dla mniezwłaszcza ze będę w piątek po 1000km.
wiec wszystkiego naj naj na nowej odrodzę życia...
makmarc napisał(a):Jeszcze kolory niemalże każda inny maBędzie widowisko
makmarc napisał(a):macie moje błogosławieństwo na wszystko co wymyślicie, bo wiem, że mamy to samo zboczenie i ten sam sposób myślenie
Eksponujcie się ile się da i jak się da auta, Wy, flagi i inne fajerwerki
makmarc napisał(a):Na miejscu w Łomży dołączy na 100% jeszcze jedna M6, kolegi Grześka, o którym wspominałem ostatnio w swoim temacie viewtopic.php?f=331&t=167984&start=1800 dlatego chciałbym, żebyście się zgadali z nim jeszcze w dzień i zapoznali, bo gość jest naprawdę spoko i bardzo miły dane na PW
To możemy podjechać na tą stację, i jak coś poczekamy na Wasmacvas napisał(a):Ugadałem się wstępnie z Grześkiem na Orlenie (aleja Piłsudskiego 115a) ok 14:30 – dokładny czas wyjdzie w praniu, kto będzie pierwszy ten ewentualnie poczeka.
Mam nadzieję że Madzia się nie pobrudzi, nie uśmiecha mi się jej całej myć w taki upałmacvas napisał(a):Jutro nieziemskie upały, więc auta pewnie zrobimy tyle co spryskać przód, bo inaczej zaliczymy zgona jeszcze przed głównym punktem programu
makmarc napisał(a):Panowie ratujcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości