POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Koci@k napisał(a):A Kali już był raz u nas na spocie to wie gdzie się spotykamy...chyba
Nightfall napisał(a):Jak tylko będę mógł to oczywiście ze Was odwiedzę
No ja myślę
Byłem na 5 piętrze przejechałem całe piętro nawet jednej Mazdy nie było ;c więc zapaliłem papierosa nikt się nie pokazał to pojechałem na starołenkę
A, Wy macie srebrnego Cx?
Niestety taka praca, decyzja padła na spontanie, że jadę do Was. Próbowałem się dodzwonić do Xed-a ale chyba nr zmienił 
Kali_Yo ; D napisał(a): Próbowałem się dodzwonić do Xed-a ale chyba nr zmienił
Żeby to raz
Mniej więcej w połowie czerwca będę się wybierał na hamownię. Było kilka osób zainteresowanych. Proszę o PW jeśli ktoś jest zainteresowany i będziemy ustalać termin. Np 19-20 czerwca mogłoby to być.
Hamownia obsługuje pojazdy 4x4. Koszt około 50-70zł za 2 pomiary.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
MariuS napisał(a):Kali_Yo ; D napisał(a): Próbowałem się dodzwonić do Xed-a ale chyba nr zmienił
Żeby to raz![]()
Mniej więcej w połowie czerwca będę się wybierał na hamownię. Było kilka osób zainteresowanych. Proszę o PW jeśli ktoś jest zainteresowany i będziemy ustalać termin. Np 19-20 czerwca mogłoby to być.
Hamownia obsługuje pojazdy 4x4. Koszt około 50-70zł za 2 pomiary.
Ja
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Dzwoniłem do nich dziś i wynajęcie na 1h to koszt 120zł. Oczywiście pytałem się pod jedno auto żeby dostroić lpg do Pb w skali 1:1
Czy ma ktoś speców od klimy których poleca?
bo mechanik upuścił mi czynnika i klima raczej nie działa.
Czy ma ktoś speców od klimy których poleca?
bo mechanik upuścił mi czynnika i klima raczej nie działa.
Witam,
Posiadam Mazdę 323f BJ 2000 1.5 zl i szarpie rozgrzanym silnikiem. Piszę o tym tutaj, ponieważ jestem obecnie w Poznaniu i szukam dobrej duszy, która byłaby w stanie użyczyć cewki na sprawdzenie czy to one są do wymiany w mojej Madzi. Czy jest obecny forumowicz, który spełniałby te kryteria? Z góry dzięki, a osoba która się zgłosi może liczyć na czteropak albo coś w ten deseń.
Posiadam Mazdę 323f BJ 2000 1.5 zl i szarpie rozgrzanym silnikiem. Piszę o tym tutaj, ponieważ jestem obecnie w Poznaniu i szukam dobrej duszy, która byłaby w stanie użyczyć cewki na sprawdzenie czy to one są do wymiany w mojej Madzi. Czy jest obecny forumowicz, który spełniałby te kryteria? Z góry dzięki, a osoba która się zgłosi może liczyć na czteropak albo coś w ten deseń.
- Od: 12 mar 2015, 18:57
- Auto: 323f BJ 2000 1.5 ZL