makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.
Idąc Twoim tokiem myślenia zamknijmy forum, po co będziemy pisać?
www.mazdaspeed.pl
makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.
Maniekvip napisał(a):
Buahahaha z PO jesteśBo takie same poglądy masz. Najlepiej wszystkim pozamykać usta mydlić oczy a szlachta się bawi dalej.
Po to są fora aby prowadzić dyskusje.
Maniekvip napisał(a):Zaznaczam, że tu jest POLSKA a nie Norwegia
dicon napisał(a):makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.
Idąc Twoim tokiem myślenia zamknijmy forum, po co będziemy pisać?
Maniekvip napisał(a):KMBak napisał(a):
Norreca napisał(a):
dla mnie to wyglada na wielki ból du...
No właśnie też tak to trochę odbieram.
W Norwegii naprawdę tak wygląda wiosna.
Norreca napisał(a):a idąc dalej oddaj mazde do Japoni i kup polskie auto... bo tu jest Polska.
Regulamin jest jaki jest i się go trzymali wszyscy co zglosili zdjęcia
makmarc napisał(a):i zieleniące się pięknie drzewa oraz kwitnące mlecze to dla Ciebie nie jest obraz wiosenny
makmarc napisał(a): jestem przeciwnikiem PO, które potrafi powiedzieć, że czarne to białe, podobnie jak Ty sugerując całej reszcie, że coś jest nie na temat. Mam nadzieję, że zrozumiałeś mój przekaz
Maniekvip napisał(a):Norreca napisał(a):a idąc dalej oddaj mazde do Japoni i kup polskie auto... bo tu jest Polska.
Regulamin jest jaki jest i się go trzymali wszyscy co zglosili zdjęcia
A to mamy jakieś polskie auto hmmm...
Fota nr 30 i tłumaczenie, że to norweska wiosna jest po prostu wyssane z palca
Na konkurs zimowy dam letnią fotkę i jak ktoś się doczepi to mu odpiszę, że to brazylijska albo australijska zima.
Nie wiem skąd u Was taka niechęć do zmian i poprawy regulaminu. Jak czytam te posty "obronne" to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Wiele razy pisałem że regulamin jest kiepski i ma sporą dziurę.
Maniekvip napisał(a):Przypomnij sobie konkurs zimowy fotkę 22 i 28 Czy ona jest zgodna z regulaminem
Yoki napisał(a):Ps. Ja jestem za nowymi kategoriami zdjęciowymi np. Mazda w odbiciu, Zabawne zdjęcie z Mazdą, Mazda i jej cień
Weelkoo napisał(a):Zdjęcie było zrobione 3 stycznia 2015, jak mnie pamięć nie myli to zmian w kalendarzu nie było i zimę kalendarzową mamy od 22 grudnia do 22 marca. Zdjęcie spełnia więc temat – jest zimowa pora nie zimowy plener. Już nie wspomnę jak wyglądała w tym czasie aura. Było więc jakie było co odzwierciedla liczba głosów (2, słownie DWA).
Yoki napisał(a):Maniekvip zaproponuj proszę zapis do regulaminu i wtedy będziemy dyskutować na razie to obrzucasz wszystkich dookoła błotem/śniegiem w zależności od pory roku nie odpowiednie skreślić.
Ps. Ja jestem za nowymi kategoriami zdjęciowymi np. Mazda w odbiciu, Zabawne zdjęcie z Mazdą, Mazda i jej cień
makmarc napisał(a): ale mi również w obecnej turze zostało to zarzucone, nie uważasz, że nie słusznie?
makmarc napisał(a):Zgadzam się co do zimowego i do obecnych też, ale mi również w obecnej turze zostało to zarzucone, nie uważasz, że nie słusznie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości