Dopisano 13 maja 2015, o 01:58:
Operacja zakończona ,właśnie wróciłem z garażu. Jednak stała się rzecz dość dziwna. Po wszystkim auto stoi w delikatnym negatywie

www.mazdaspeed.pl
risto77 napisał(a):Jak właściciel![]()
risto77 napisał(a):Kiedyś usłyszałem taką prawdę: " Jak Dbasz tak Masz " i staram się według niej postępować.
krzysek71 napisał(a): patrzysz czy wartości oscylują w normie
Crenshaw napisał(a):a tak na poważnie, to postaraj się doprowadzić zimne powietrze do stożka, od razu wróci kilka koników
risto77 napisał(a):Ktoś mi podpowie jak zdiagnozować uszkodzoną sondę
Nie chce mi się szukać w odpowiednim dziale
KUZAJ napisał(a):Zgadzam się. Jak masz AirBoxa polecam dokupić wąż elastyczny z łapaczem i bezpośrednio puścić dolot ze zderzaka.![]()
Crenshaw napisał(a):po pierwsze primo, jak tak masz, to powinieneś wozić bardziej koleżanki niż kolegów
a tak na poważnie, to postaraj się doprowadzić zimne powietrze do stożka, od razu wróci kilka koników
BTW: i pokaż no ten wykres
risto77 napisał(a):– jak mocno dostanie w ci.pę to np: po wjeździe do garażu czuć szambem i kolega powiedział, że to objaw zepsutej sondy.
– pali w normie między 7 a 13,5 l/100km ( w zależności od wyobraźni kierującego )
– zapier.ala jak wściekła ( kolega po przewiezieniu go na odcinku około 1,5km zaczął się rozbierać i mówić że się zapocił )
risto77 napisał(a):– jak mocno dostanie w ci.pę to np: po wjeździe do garażu czuć szambem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość