Nightfall napisał(a):jak czarno z rury przód do góry
coś w tym jest, bo od kiedy zaczęła mi bardziej kopcić to autentycznie więcej mocy ma trzeba będzie chyba wjechać na rolki a tam się okaże, że moc spadła
Nightfall napisał(a):To będzie coś w podobie
nie no, aż tak jak na tym filmiku to nie ale Thunderstruck'a muszę zgrać jako że już wziąłem się za marnowanie kolejnego postu w wątku, a w nocy wygasa termin nadsyłania zdjęć konkursowych i jutro pewnie pojawi się ankieta, zdradzę swoje konkursowe foto tadam
no wiem, szału nie ma po tym co pokazują koledzy* innym zdjęciem z sesji (nawet jeśli faktycznie któreś z poprzednich jest lepsze) i tak za dużo bym nie zwojował będzie co będzie *em_dzej – jeśli to czytasz wiedz, że o Ciebie chodzi
Fajne zdjęcie, może jakbyś długie światła włączył to by się trochę mniej zlała z tłem. Trzeba będzie niedługo zawiązać jakąś koalicję osób ze "słabszym okiem" aby się podszkolić. Albo pomyśleć nad nowymi tematami konkursów Mazda w Płocku i Mazda w Łodzi wykosimy konkurencję
Ostatnio edytowano 4 maja 2015, 19:29 przez Yoki, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/BippuPoland https://www.facebook.com/LS4HVIP/ Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
dokładnie na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że czas przeznaczony na robienie zdjęć w większości przejeździłem w poszukiwaniach pleneru i pewnie coś koło 50 km zrobiłem a zdjęcie wykonałem jakieś 10 km od domu niestety na szybko, bo już czas mi się kończył i dlatego żadne artystyczne, tylko takie tam cykałem że a nóż może coś fajnego wyjdzie ale poproszę o +10 punktów do wyniku, bo droga mega dziurawa na niezglebionej bałbym się wjeżdżać, a na -30 wjechałem
wiesz że ja Ci źle nie życzę, a wręcz przeciwnie ale o Vtecach też się trochę nasłuchałem ale podobno jak dbasz tak masz, więc u Ciebie będzie jej dobrze gdybyś Granatnika nabył w lepszym stanie... do dzisiaj byś się nim cieszył
Tak jak pisałem wcześniej dałbym to 1 z tych dwóch co wyżej wrzuciles. Ale chodzi o zabawę i sądzę że moje tez będzie gdzieś tam dopiero któreś po tym co zobaczyłem u konkurencji
czas na podsumowanie Czaplinek 2015 to już historia było... makmarc, macvas, Nightfall, MIRAS M6, Vasat, Przemysław, danmazda i jeszcze wielu innych, których tu nie wypisałem – jesteście niezastąpieni swoją drogą niezłe z Was psychole i właśnie dlatego czułem się jak wśród swoich ale na Ciebie makmarc brak mi słów, bo pierwszy raz zobaczyłem tak mega pozytywnie walniętego kolesia wielki szacun dla Ciebie MIRAS się nie ciesz, bo Ty też dużo lepszy nie jesteś Vasat... boję się co będzie z Tobą za kilka lat, skoro już teraz jesteś jaki jesteś ale żeby nie było że tak chwalę ten zlot, będą 2 wady imprezy Po pierwsze: już się skończyło Po drugie: brakowało mi Tarpanów i innych Gejszów mam nadzieję, że następnym razem nie będę po zlocie czuł takiego niedosytu A teraz o Madzi wjechałem na hamownię sprawdzić na czym stoję a właściwie czym jeżdżę wyglądało to mniej więcej tak:
a oto otrzymane wykresy po pomiarze
3 koniki przez rok gdzieś uciekły widocznie siana było im za mało pan z hamowni powiedział, że nie ma czym się przejmować, bo na tą różnicę miało wpływ paliwo czy inne czynniki zewnętrzne, więc serducho zdrowe Nightfall – po tym jak zobaczyłem że kolorujesz swoją Madzią trawę na czarno muszę przyznać, że moja praktycznie wcale nie kopci Zielona spisała się wręcz na medal jedyne co mi przeszkadzało i do czego mam zastrzeżenia to trzęsienie budą przy prędkościach 100+ wynikające najpewniej ze złego wyważenia kół to się sprawdzi z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim Zlotowiczom za świetną atmosferę, a w szczególności SZÓSTKOWICZOM, bo bez Was to nie byłoby to samo i naszła mnie taka refleksja, że my tu na forumie, a w szczególności w naszym dziale jesteśmy trochę tak... jakby to powiedział klasyk: Póki co zdjęć nie będzie, ponieważ pierwsza pojawi się relacja ze zlotu i tam będzie się działo ale póki co Zaczynam odliczanie do kolejnego takiego spotkania, które najprawdopodobniej odbędzie się w Rykach i zachęcam Was do wzięcia udziału w tym zlocie, który odbędzie się w dniach 29-30 sierpnia, bo tego co dzieje się na zlocie naprawdę nie da się opisać, to trzeba przeżyć miodnymakmarc'u pamiętam o Tobie i będę się starał, żeby z Tobą się spotkać przed zlotem wpisz sobie w CV, że jesteś jednym z nielicznych, którzy prowadzili Zieloną ale wiesz co? Po tym jak zobaczyłem jak Twoja wygląda w rzeczywistości, wcale nie miałem oporów żeby dać Ci kluczyki do swojej przypilnuj, żeby panimiodna założyła konto (Monika, pozdrawiam ) I pamiętajcie, co by się nie działo, niech będzie z Wami zoom-zoom
rafalmazda6 napisał(a):swoją drogą niezłe z Was psychole i właśnie dlatego czułem się jak wśród swoich ale na Ciebie makmarc brak mi słów, bo pierwszy raz zobaczyłem tak mega pozytywnie walniętego kolesia wielki szacun dla Ciebie MIRAS się nie ciesz, bo Ty też dużo lepszy nie jesteś Vasat... boję się co będzie z Tobą za kilka lat, skoro już teraz jesteś jaki jesteś
Rafał ja już nic nie powiem bo odebrało mi mowę Chyba złamałem kręgosłup bo je...em na glebę jak przeczytałem Twojego posta Roz...ny system to jest mało przy Twoich wrażeniach Aśka pyta czy może w swoje CV dopisać że nasza stała koło Twojej Tu zaliczyłem drugą glebę ( rozbity łeb ) Ja muszę iść coś ze sobą zrobić bo tak dalej być nie może. Przecież dla mnie za nie długo nie będzie zakładu w którym będą mogli mnie wyleczyć
Rafał ... Gówniarzu!!! dzięki za zlot, za rozmowy, za to że mi zaufałeś a dzięki temu było MIODNE ustawienie i fotki, to co napisałeś o mnie wywołało banan na gębie i łezkę w oku. Patrzyliśmy w niebo i co? Nic, nie przylecieli. Czemu? Aż tyle chyba UFO nie dźwignie