Mazda 323C BA Z5 '95 I Dropped 323C I Pożegnanie str 22
Ja u siebie w 323F mam gałeczkę replikę Skunk2 i mi się podoba, wygodnie się trzyma, biegi dużo fajniej mi się zmienia niż seryjną. Minus jest taki że w zimę można sobie rękę odmrozić jak się po nocy do auta wsiądzie

luki_92_92 napisał(a):Ja u siebie w 323F mam gałeczkę replikę Skunk2 i mi się podoba, wygodnie się trzyma, biegi dużo fajniej mi się zmienia niż seryjną. Minus jest taki że w zimę można sobie rękę odmrozić jak się po nocy do auta wsiądzie
Podoba mi się :o, a mieszek z czego ?
- Od: 23 wrz 2014, 23:58
- Auto: Mazda 323c 1995r Z5
Nie wiem, dostałem od znajomka za darmo. Jakiś uniwersal skórzany z allegro naciągnięty na plastikową ori ramkę montażową od efki i przyklejony do niej na kropelkę, wygląda jak fabryka po montażu, jakościowo jest bardzo fajny 
Dziś wziąłem się za ambery tak jak trzeba :p
Farbka tamiya orange clear i bezbarwny
Pierwsza warstwa już jest
wyschnie to kladziemy druga potem delikatny szlif papierem wodnym i klar
zobaczymy co z tego wyjdzie 
Dopisano 31 mar 2015, 19:40:
Udalo mi się dziś kupić dokladke z laguny za jak ze okazyjna cenę równa 0zl
co prawda jest peknieta z lewej strony obok tych otworów i trochę pozdzierana ale lepsze to niż dokladka z golfa IV..
Poza tym za taka cenę nie ma co marudzic :pp
I jak będą malowane wnęki zderzaka zawsze można ją wyczyścić zrównać papierem ściennym i pomalowac
Dopisano 31 mar 2015, 20:46:
Kolejna warstwa siadł, widać pasy ale w trakcie schnięcia schodzą i przestają być widoczne
Farbka tamiya orange clear i bezbarwny
Pierwsza warstwa już jest
Dopisano 31 mar 2015, 19:40:
Udalo mi się dziś kupić dokladke z laguny za jak ze okazyjna cenę równa 0zl
Poza tym za taka cenę nie ma co marudzic :pp
I jak będą malowane wnęki zderzaka zawsze można ją wyczyścić zrównać papierem ściennym i pomalowac
Dopisano 31 mar 2015, 20:46:
Kolejna warstwa siadł, widać pasy ale w trakcie schnięcia schodzą i przestają być widoczne
Jak zawsze dobrze wygląda farbka, dokładka z laguny też dużo lepiej siądzie
Polecam do amberów te żarówki, dużo ładniejsze dają światło razem z malowaniem niż białe
http://allegro.pl/zarowka-zarowki-wy5w- ... 03163.html

Żarówki już mam takie od dawna
ambery wyszły mega, jestem strasznie zadowolony a jeszcze nie malowałem bezbarwnym
jutro wrzuce zdjęcia z gotowymi 
Dopisano 1 kwi 2015, 14:47:
I gotowe
już potraktowane bezbarwnym i wysuszone :d
Dopisano 1 kwi 2015, 16:27:
Przód złożony
dokladka też siadla 
Dopisano 1 kwi 2015, 14:47:
I gotowe
Dopisano 1 kwi 2015, 16:27:
Przód złożony
Pogoda narazie nie sprzyja letnim opona bo cały czas śnieg albo deszcz więc trzeba wstrzymać się do przyszłego tygodnia :p jutro tylko przymiarki, i kombinujemy coś z zawiasem żeby urwac jeszcze ze 2centy ;p. Przy okazji wymienić amortyzator tył lewy bo mój się wylał w zimę jak wpadlem podczas parkowania w kwadratowa studzienke zasypana sniegiem :p a leży mi używka z rozbiórki to się wynieni