Oponki z 2007 dosć stare, trochę pojezdzić i będziesz kupował nowe. 19" to już spory wydatek.
Co nie zmienia faktu że auto by się pięknie prezentowało
www.mazdaspeed.pl
Weelkoo napisał(a):felgi mają rozstaw 5x112
Crenshaw napisał(a):Weelkoo napisał(a):felgi mają rozstaw 5x112
kolego one mają 2x114,3
Weelkoo napisał(a):Na zdjęciu dokumentacji z aukcji jest co innego, tj. 5x112 i ET75
MAYKI napisał(a):Tak jak xRafalx i Weelkoo napisał potrzebne będą dystanse okolo 20mm zgadza się. Szukałem wczoraj tych pierścieni na necie wydatek masakra nawet używki są drogie zrezygnowałem z tych felg i kupiłem dzisiaj takie:
http://olx.pl/oferta/felgi-18-5zigen-5z ... 0aaada0b26
Są to felgi od naszego klubowicza jutro ma mi je wysłać , i muszę przyznać że nawet bardziej mi się podobająTylko nie wiem czy kupić tam opony 225 czy 215 i czy profil 40 czy 35
Dopisano 30 mar 2015, 15:46:Weelkoo napisał(a):Na zdjęciu dokumentacji z aukcji jest co innego, tj. 5x112 i ET75
Tak to są te z aukcji i oboje macie racje znaczy się Ty i Adam bo na tym niemieckim kwicie są podane obie wartości jedna u góry a druga na samym dole z resztą to już nie ważne
MAYKI napisał(a):Tak to są te z aukcji i oboje macie racje znaczy się Ty i Adam bo na tym niemieckim kwicie są podane obie wartości jedna u góry a druga na samym dole z resztą to już nie ważne
xRafalx napisał(a):
Zastanawiam się czy nie przesadziłeś czasem z ET
MAYKI napisał(a): A firma chyba Niemiecka a nie Japońska co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: frelub i 3 gości