a jeszcze lepiej jakbym na 15" stalówce z kołpakiem podleciał to już w ogóle wywarłbym wielkie wrażenie

www.mazdaspeed.pl
a jeszcze lepiej jakbym na 15" stalówce z kołpakiem podleciał to już w ogóle wywarłbym wielkie wrażenie

odnośnie kołpaka wiem, że na Tobie nie zrobię wrażenia
a kwiatek – nic takiego
rachunek za kliknięcie wyślę na maila
i chyba przyjdzie czas na kompletowanie środków do lakieru, żeby się świeciła
a później zobaczymy czy przypadkiem taki trochę większy modzik nie wleci
no i do tego oczywiście czekają mnie jeszcze odwiedziny w warsztacie na wymianę oleju z filtrami, przegląd klimy i co innego niepożądanego będzie się jeszcze kryło
więc się chwalę 
matthies napisał(a):coś podobnego już kiedyś mówiłem nt rexów. Były bardzo unikalne i robiły wrażenie, ale jak teraz 80% mazd będzie na tym samym kole, to ta felga traci swój urok, a zostaje sam wygląd.
!!
jeszcze te z mps'ów robią robotę, ale do nich przydałoby się i dystanse założyć, bo chowają się w nadkolach jak to seryjne felgi
ewentualnie jakąś 18" z nowych modeli bym wrzucił
ale o gustach się nie dyskutuje, więc dość tych pogaduszek
kawałek czarnego podziurkowanego plastiku
bo już patrzenie zmęczyło moje oczy i dodatkowo gadanie innych zmęczyło uszy
byle do weekendu 
dejneks napisał(a):gratuluję

zwłaszcza teraz jak 50% forumowych szóstek lata na reksiach

Yoki napisał(a):Chyba trochę przesadzacie z tą ilością
Yoki napisał(a):Gratuluję 3 miejsca
Yoki napisał(a):dziękuje za głos
Ty nie marudź tylko wrzucaj do siebie te reksie, bo jestem ciekaw u Ciebie połączenia się tych kolorów

WisniaUs napisał(a):KOŁO WIELBICIELI REKSIA z siedziba w Bielsku Białej???
rafalmazda6 napisał(a):zajęło dość wysokie miejsce

em_dzej napisał(a):Dlaczego pokazujesz wszystkim na kogo głosowałeś
Yoki napisał(a):dziękuje za głos
em_dzej napisał(a):Dzięki za głos
Nightfall napisał(a):widzę ze oddałes na mnie głos
nie głosowałem na nikogo – to był strajk 

zacisków niestety jeszcze nie będę malował
zrobiłem 2-3 tys. na nich, więc raczej już się ułożyły. Dziś usłyszałem, żeby dać im jeszcze trochę czasu (tak z tysiaka jeszcze przelatać) i jak wtedy się nie poprawi to przyjechać na podmianę klocków. Na moje oko raczej się nie poprawi, więc trzeba będzie złożyć wizytę u mechaników
Dlatego nie chcę malować zacisków, bo jak to w warsztacie – coś zawsze odbiją
może jutro to załatwię jak trochę się poprawi, a jak nie to tylko koła podmienię, a reszta będzie musiała poczekać 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości