Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
gratulacje 
Dziękuję. Bede obserwował czy ten koleś wystawia jakieś lotki żeby dla każdego starczyło
Bo mówiłem mu ze chętnych nie brakuje 
Nightfallówna
wilusjdm napisał(a):Dobry fanttyłek lepiej będzie się prezentować.
Napewno stylistyka auta zrobi się bardziej agresywna
Na jednym dobrym fancie się nie skończy

Nightfallówna
makmarc napisał(a):Patrzę wszyscy się zbroją na wiosnędobry gadżet, wynagrodzenie dla cierpliwych
Tak masz rację. A autka stają się coraz to piękniejsze. No jakos na zlocik się trzeba pokazać
Nightfallówna
Też się zgadzam, dlatego i tak i tak, mimo wielu rad, Eibachy sobie kupię, i mam wszystko w d.... pupie 

-
makmarc
I bardzo dobrze 
Dopisano 29 sty 2015, 21:27:
Stop juz przyciemniony folia a lotka pomalowana podkładem i na dniach pójdzie w kolor.
Jak nic nie stanie na przeszkodzie w sobotę będzie kolejna miła niespodzianka w postaci kolejnej przesyłki
Ale będę na bieżąco informował

Dopisano 29 sty 2015, 21:27:
Stop juz przyciemniony folia a lotka pomalowana podkładem i na dniach pójdzie w kolor.
Jak nic nie stanie na przeszkodzie w sobotę będzie kolejna miła niespodzianka w postaci kolejnej przesyłki

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Stop juz przyciemniony folia a lotka pomalowana podkładem i na dniach pójdzie w kolor.Jak nic nie stanie na przeszkodzie w sobotę będzie kolejna miła niespodzianka w postaci kolejnej przesyłki
![]()
![]()
Szalejesz Łukasz. Ja dzisiaj zamontowałem aż jedną nakładkę progową led i tak mnie wyp....zgało że teraz muszę jeździć sam żeby otwierać tylko drzwi kierowcy bo pozostałe kulawo wyglądają po otwarciu w porównaniu do moich

Ciekawy jestem jak ta listwa wygląda
To niech wszyscy wsiadają i wysiadają tylko twoimi drzwiami
Co do moich szaleństw jak to nazwales to postanowiłem zrobić autko raz a porządnie i mieć już te wydatki z głowy bo jak wiadomo pieniądze rzecz nabyta wiec jak są to trzeba troszkę pomodzic

Co do moich szaleństw jak to nazwales to postanowiłem zrobić autko raz a porządnie i mieć już te wydatki z głowy bo jak wiadomo pieniądze rzecz nabyta wiec jak są to trzeba troszkę pomodzic
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Ciekawy jestem jak ta listwa wyglądaTo niech wszyscy wsiadają i wysiadają tylko twoimi drzwiami
![]()
Co do moich szaleństw jak to nazwales to postanowiłem zrobić autko raz a porządnie i mieć już te wydatki z głowy bo jak wiadomo pieniądze rzecz nabyta wiec jak są to trzeba troszkę pomodzic![]()
Przyznaję Ci pełną rację, nie ma za kisić kapuchy
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Chciałbym kiedyś spotkać się żeby obczaić Rafi twoje cacko, Wiśni, em_dzeja, Celina, Mirasa, Bartka, Makmarca , Matthiesa, Rafalmazda6, danmazdy, pablo33, rclmatiego, Mandeya i wielu innych których mogłem pominąć.zeby bylo jak najwiecej naszych szosteczek
plus nasze szóstki z lubuskiego
Takie moje małe marzenie

Takie moje małe marzenie

Ostatnio edytowano 30 sty 2015, 13:31 przez Nightfall, łącznie edytowano 2 razy
Nightfallówna
Mnie na liście Nightfall nie ma, ale w Czaplinku będę na 99 % 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
No ja w Czaplinku będę na 100 % 
Dopisano 30 sty 2015, 12:24:

Dopisano 30 sty 2015, 12:24:
Przepraszam mistrzu starałem się umieścić jak największe nasze grono.Ale jeśli będziemy mieli okazję się spotkać w Czaplinku to bardzo się cieszedanmazda napisał(a):Mnie na liście Nightfall nie ma, ale w Czaplinku będę na 99 %

Nightfallówna
Mnie w Czaplinku nie ma, ale za to jestem w Rykach 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Mnie w tym roku nigdzie nie będzie. Pewnie dopiero za rok. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Nightfall napisał(a):starałem się umieścić jak największe nasze grono
Spoko

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok