Mazda6 Exclusive GG LF '02
rclmati napisał(a):a GH nie ma silnika ktory mi odpowiada
a 2,2 z wyrzuconym dpf i chipem na ponad 200 koni?
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
a znowu GG, tyle że młodsza i w mps'ie? 
W planie jest przesiadka na E60 bądź A6 C6. Chyba , ze mniejszy budżet bedzie to E90 z 3 litrowa benzyna. Niestety Asiu Japończyka nie bedzie bo Lexusy strasznie trzymają cenę , a z Mazd na chwile obecna podobają mi sie tylko GJ oraz Cx9 . Obydwie poza moim zasięgiem finansowym .
Po Xedosie chce znowu mieć Vke :p 6 jest naprawdę bardzo fajnym autem i szkoda mi bedzie sie jej pozbywać tym bardziej, ze jeździ bezawaryjnie i prezentuje sie super ale czas na cos większego i mocniejszego
Po Xedosie chce znowu mieć Vke :p 6 jest naprawdę bardzo fajnym autem i szkoda mi bedzie sie jej pozbywać tym bardziej, ze jeździ bezawaryjnie i prezentuje sie super ale czas na cos większego i mocniejszego
Dominator napisał(a): Czesciej niz co 30kkm zalecal bym wymiane swiec swoja droga..
Dominik!!! Hello

-
WisniaUs
rclmati napisał(a):czas na cos większego i mocniejszego
No i to jest optymistyczny akcent
No i fajnie Ciebie znowu tu widzieć-brakowało Ciebie już

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Mazdzie stuknęło juz ponad 200 tys km , zaraz bedzie jak zrobiłem nią 50 tys
niestety przed samym wyjazdem w gory padł mi akumulator i byłem zmuszony kupic nowy. W tej chwili firmy nie pamietam ale produkowany tam gdzie Varta
dzis w Mazdzie został wymieniony olej oraz
Pierścień uszczelniający pomiędzy kolektorem wydechowym, a rura. W końcu nastąpi cisza w aucie. Mam nadzieje, ze to ostatnie wydatki gdyż w czerwcu auto zostanie wystawione na sprzedaż
Pierścień uszczelniający pomiędzy kolektorem wydechowym, a rura. W końcu nastąpi cisza w aucie. Mam nadzieje, ze to ostatnie wydatki gdyż w czerwcu auto zostanie wystawione na sprzedaż
Ekspres tempo tak szybko poszło.
Ale co się tu było długo zastanawiać nad takim autkiem
Szkoda ze zmieniło właściciela
Ale co się tu było długo zastanawiać nad takim autkiem

Szkoda ze zmieniło właściciela
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Szkoda ze zmieniło właściciela
Ano szkoda,szkoda,ale jestem ciekaw co będzie teraz,może znowu Mazda?
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)