Powodzenia w modach i doprowadzania mazdy do poziomu "Stanced", bo do tego jest jeszcze dłuuuga droga
Szerokości

www.mazdaspeed.pl
Toomi99 napisał(a):A orientowałeś się IGI jak sprawa wygląda ze zderzakiem od MPS'a ? Potrzebna będzie maska jak wiadomo i jeszcze błotniki ? Są potrzebne jakieś dodatkowe zmiany tzn. inna belka ślizgi ? A co do Twojego projektu bardzo fajnie się zapowiadaBędę śledził temat
mazdastance napisał(a):pierw zawias , potem felgi. Zalozysz felgi bez gleby i bedzie komedia na kołach
Dominator napisał(a):Chudy mial do sprzedania swoje XXRy, ladne kolo na poczatek. Ale nie wiem czy jeszcze posiada. Osobiscie, nie schodzil bym ponizej 9cali szerokosci, jak stance to nie ma kompromisow.Choc 17 mozna zejsc nizej, to 18 robi lepiejBez gwintu lub air'a sie nie obejdzie, inaczej ciezko cos upchnac..
gaffel napisał(a):Założyłeś już te nowe zderzaki i ospojlerowanie?
mlodyldz napisał(a):graty na auto!!!
ile dywaniki? Oryginał?
IGI napisał(a):Druga sprawa- podświetlenie panelu środkowego w aucie, część mi nie świeci czego zupełnie nie byłem świadomy, jak to tam wygląda z reanimacją? (w załączeniu co nie świeci)
IGI napisał(a):Też już bym chciał.. muszę złapać gniazda do halogenów, bo po podłączeniu od obecnych oczek odniosłem wrażenie, że styki są za krótkie i nie łączy, ma ktoś coś takiego/namiary?Bez tego nie ma co ruszać z montażem przodu.
Mr_Bartek napisał(a):Chyba, że felgi znajdują się w Europejskim Obszarze Gospodarczym, wtedy tylko koszt przesyłki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości