SZCZECIN – spotkania regionalne
to bierz Xed'a pod pachę i resztę ekipy Wlkp i wpadajcie 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
wstępnie , chętnie na sobotę 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Ja niestety odpadam. Zdravko musimy sie dogadac, co do odbioru kalendarza.
Edit. Jednak sie pojawie, wiec Zdravko wez ze soba kalendarz.
Edit. Jednak sie pojawie, wiec Zdravko wez ze soba kalendarz.
Kurde zupelnie zapomnialem o spotkaniu w weekend, udalo sie spotkac czy przelozone ? W watku cisza wiec nic nie wiem 
W pupę też mi poźniej wyleciało z głowy 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Troje forumowiczow plus troje znajomych, wiec nie bylo tak zle. Musze tylko potrenowac gre w bilard, bo mnie wszyscy ograli....
bulgar, jak cały czas obserwowałeś stół obok... :p to się nie dziwię, szło się rozproszyć 
Pany i Panie
proponuję 7 lutego jako datę następnego spotkania. Spota proponuję na parkingu Galaxy po czym można by się wybrać do kina na jakiś filmik
albo "szoping", jak kto woli :p jeśli kino przypadłoby do gustu to w przyszłym tygodniu będzie repertuar
chętni? 
Pany i Panie
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
jak ktoś ma czas i ochotę to w następną sobotę w Barlinku o 15:30 odbędzie się spot różnych marek
zapraszamy

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Z ciekawości, codziennie widzę czerwoną Mazdę 3 (tablice ZPL) z napisem Mazdaspeed na drzwiach przy Ornamencie, to czyjaś z forum? Przymierzałem się do kupna żonie podobnej, ale jednak stanęło na Maździe 2 (trwają poszukiwania).
- Od: 28 sty 2015, 12:59
- Auto: Mazda 2 DE '08, 1.5 103 KM
a i owszem
dzwoń jak już będziesz jechał