Tapatalk i jego alternatywa "Forum Fiend"
Założyłem temat na forum Tapatalk. Link tutaj: https://support.tapatalk.com/threads/fo ... ost-148436
Sugerują by sprawdzić dane wpisane tutaj: https://tapatalk.com/v2/landing/signin
Sugerują by sprawdzić dane wpisane tutaj: https://tapatalk.com/v2/landing/signin
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Loockas nie wiedzialem że aż tak wierzący jesteś
Ostatnio edytowano 9 sty 2015, 22:26 przez szkodnik_byd, łącznie edytowano 1 raz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Janusz626 napisał(a): coś dłubnąć w ustawieniach słuchawki czy programu ?
w ustawieniach programu...
Sent from "Forum Fiend" after my TT has been crashed...
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Siema mnie to też dopadło aktualizacja i problem z TT . nie wyszukuje mi foruk .. ale kich
Co z tym fantem zrobić ?
jakaś lipa z tym tapatalkiem kaszana jak rzadko
Co z tym fantem zrobić ?
jakaś lipa z tym tapatalkiem kaszana jak rzadko

U mnie też już nie działa od tygodnia po aktualizacji. Czy ktoś zamierza coś z tym zrobić bo to zaczyna by śmieszne żeby nie ogarnąć takiej rzeczy która daje przecież dostęp do forum dla naprawdę dużej ilości forumowiczów.
Sent from my GT-I9505 using Forum Fiend v1.3.1.
Sent from my GT-I9505 using Forum Fiend v1.3.1.
Czy ktoś zrobił to co sugerował support Tapatalk?
your forum appears as not published in forum owner area and that you are running old version of the plugin. Please update the plugin and go to forum owner area to publish it again.
your forum appears as not published in forum owner area and that you are running old version of the plugin. Please update the plugin and go to forum owner area to publish it again.
DaveV6 napisał(a):Czy ktoś zrobił to co sugerował support Tapatalk?
Paweł napisał(a):Plugin Tapatalk do phpBB jest niestety niezgodny z naszym forum z powodu przeróbek, które do forum wprowadziliśmy. Do czasu rozwiązania tego problemu będą kłopoty z dostępem przez TT.
Obecnie zmieniamy serwer, a później całą platformę... Dopiero po tych działaniach będzie można coś określić z TT...
Na tą chwilę pozostaje tylko Forum Fiend... (no nie tylko, ale to jest najbliższe pełnej funkcjonalności na platformie mobiolnej)...
Niestety, Powiadomień ta apka już nie ma po ostatniej aktualizacji
Arkana , Renault , Mii
Nie w związku z tym, a z tym, że ta apka i tak sie sypnie... Przykładów mamy już wiele na forum...
Co do FF:
No jeszcze jakieś tam powiadomienia ma... Właśnie przyszło mi powiadomienie o nowym PW.
Co do FF:
Wojtek napisał(a):Niestety, Powiadomień ta apka już nie ma po ostatniej aktualizacji![]()
No jeszcze jakieś tam powiadomienia ma... Właśnie przyszło mi powiadomienie o nowym PW.
Arkana , Renault , Mii
Jak dopiero zainstalowana apka, czyli nowe konto, to nie znajdziesz naszego forum...
Mają je jeszcze ci (starzy userzy TT), którym się TT nie wysypał...
Mają je jeszcze ci (starzy userzy TT), którym się TT nie wysypał...
Arkana , Renault , Mii
Też próbowałem kilka dni temu – lipa...
A z czego można teraz korzystać na Andku ?
A z czego można teraz korzystać na Andku ?
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM