RZESZÓW – spotkania regionalne
Adek311092 napisał(a):Widocznie nie służy jej bezczynne stanie i czekanie
Właśnie że autko w niedziele zrobiło 1300km ze średnią prędkością prawie 150km/h
i podejrzewam że to mogło się nieco przyczynić do powstania usterki Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż
Nie ma ktoś przypadkiem na sprzedaż opon zimowych 15 lub 17 cali ?
Moje okazały się trochę stare parka z 2000 i para z 2005 roku
Moje okazały się trochę stare parka z 2000 i para z 2005 roku

- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Co powiecie na spot 3 lub 4 stycznia?
zobaczymy czy beda chętni, ja jestem na tak 
W sumie już po świętach więc może będzie miejsce w MH a75 tak jak za dawnych czasów a godzinę proponuje 17
Po świętach, ale teraz są wyprzedaże i może być ciężko z parkingiem... Ludzi w galeriach w weekendy dosyć sporo... Możemy spróbować w mh, chyba że kryty w plazie?
EDIT: ja jestem jednak za parkingiem np.3 piętro w Plazie. Przynajmniej staniemy wszyscy razem. Można później zjechać windą do CH na kawkę lub kanapkę. Przejeżdżałem obok kilku galerii dzisiaj i jest delikatny sajgon...
Wysłane z telefonu.
EDIT: ja jestem jednak za parkingiem np.3 piętro w Plazie. Przynajmniej staniemy wszyscy razem. Można później zjechać windą do CH na kawkę lub kanapkę. Przejeżdżałem obok kilku galerii dzisiaj i jest delikatny sajgon...
Wysłane z telefonu.
W plazie będzie wiał strasznie, spróbujmy w MH, a jak będzie kiepsko z miejscem to coś wymyśimy
OK. Jak nie znajdę miejsca to pojadę od razu do PLAZY
Będzie wiało, ale raczej nie będziemy cały czas stali i kopali w opony, tylko zejdziemy na kawkę lub pojedziemy gdzieś 
Jak coś to będę dzwonił
Jak coś to będę dzwonił