RZESZÓW – spotkania regionalne
Adek311092 napisał(a):Widocznie nie służy jej bezczynne stanie i czekanie
Właśnie że autko w niedziele zrobiło 1300km ze średnią prędkością prawie 150km/h

Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż
Nie ma ktoś przypadkiem na sprzedaż opon zimowych 15 lub 17 cali ?
Moje okazały się trochę stare parka z 2000 i para z 2005 roku
Moje okazały się trochę stare parka z 2000 i para z 2005 roku
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Co powiecie na spot 3 lub 4 stycznia?
zobaczymy czy beda chętni, ja jestem na tak 
W sumie już po świętach więc może będzie miejsce w MH a75 tak jak za dawnych czasów a godzinę proponuje 17
Po świętach, ale teraz są wyprzedaże i może być ciężko z parkingiem... Ludzi w galeriach w weekendy dosyć sporo... Możemy spróbować w mh, chyba że kryty w plazie?
EDIT: ja jestem jednak za parkingiem np.3 piętro w Plazie. Przynajmniej staniemy wszyscy razem. Można później zjechać windą do CH na kawkę lub kanapkę. Przejeżdżałem obok kilku galerii dzisiaj i jest delikatny sajgon...
Wysłane z telefonu.
EDIT: ja jestem jednak za parkingiem np.3 piętro w Plazie. Przynajmniej staniemy wszyscy razem. Można później zjechać windą do CH na kawkę lub kanapkę. Przejeżdżałem obok kilku galerii dzisiaj i jest delikatny sajgon...
Wysłane z telefonu.
W plazie będzie wiał strasznie, spróbujmy w MH, a jak będzie kiepsko z miejscem to coś wymyśimy
OK. Jak nie znajdę miejsca to pojadę od razu do PLAZY
Będzie wiało, ale raczej nie będziemy cały czas stali i kopali w opony, tylko zejdziemy na kawkę lub pojedziemy gdzieś 
Jak coś to będę dzwonił
Jak coś to będę dzwonił