Telefony komórkowe
Przez kompa nie będzie problemu. Jednak w Kitkacie nie ma uprawnień do zapisu danych na karcie przez telefon.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Po ponad rocznym użytkowaniu LG L7 II z czystym sumieniem mogę odradzić ten telefon każdemu kto oczekuje od telefonu czegoś więcej niż dzwonienia i pisania sms... Nigdy więcej LG...
Mr_Bartek napisał(a):Przez kompa nie będzie problemu
przez kompa też nie idzie. Podpiąłem najpierw przez wifi, później przez USB i ciągle błąd wyskakuje.
Może trzeba tą kartę najpierw jakoś sformatować? Chociaż widać, że jakieś pliki Androidowskie się utworzyły.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Sformatuj z poziomu telefonu jeśli jest wykrywana. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
LG G2 Mini ? to chyba będzie to samo co Moto G.
Warto ?
Niedalego siebie znalazłem prawie nówkę za 590 PLN.
Zastanamwaim się przede wszytskim nad tymi 2 modelami.
Warto ?
Niedalego siebie znalazłem prawie nówkę za 590 PLN.
Zastanamwaim się przede wszytskim nad tymi 2 modelami.
..::Born To Rise Hell::..
matthies napisał(a):przez kompa też nie idzie. Podpiąłem najpierw przez wifi, później przez USB i ciągle błąd wyskakuje,
Spróbuj pobrać ze sklepy Play apkę Menadżer plików i w niej powinna pokazać się zawartość pamięci tela jak i karty sd i w niej jest możliwość przenoszenia plików pomiędzy pamięciami tela. U mnie w xperii L to pomogło bo wcześniej z poziomu tela było to nie możliwe.
loockas napisał(a):W moto masz wyświetlacz z większa rozdzielczością i kapkę większy. Nowszy system i na dniach aktualizację OTA do 5.0.1. Cena raczej podobna.
kapkę większy ? Chyba G2 ma większy wyświetlacz 4,7 gdzie moto ma 4.5. Czy te aktualizację sa warte coklwiek ?
Zastanawiam się czy 4.4 mi nie wystarczy :–), zresztą chyba aktualizacja do 5.0 będzie także dostępna dla LG.
Na pewno ma lespzy aparat 8M, przycisk na tylnej klapce i w razie czego wyjmowaną bez problemu baterię i slot na karty SD.
Lumia poszła dziś, musze coś kupić bo E6 mnie z nowu dobija :–).
JohnnyB napisał(a): gdzie moto ma 4.5
Myślałem, że rozważasz Moto G 2014 (czyli G 2nd), a ta ma 5"
A czy aktualizacje są ważne. Same aktualizacje może nie, ale jeżeli producent w swojej wersji coś spierniczy i zapomni o updatach, to pozostanie Ci kombinowanie z custom romami. Dlatego ja zostaje wierny czystemu androidowi w którym trudno producentom coś spierniczyć.
LG G2 mini jedzie chyba na 4.4.2 czyli już producentowi nie chciało się zrobić aktualizacji do 4.4.4 gdzie poprawiono kilka istotnych dupereli jak np. dziura w OpenSSL. Zapewniają, że LG G2 mini dostanie lolipopa, ale w przypadku Motoroli ta obietnica na pewno jest bardziej wiarygodna.
własnie miałem dopisać, że nie wiedizałem o 2 generacji :–).
Właśnie patrze, 780 pln za G2 drugiej generacji, chyba warto za 5 cali.
Nie będę kombinował i pewnie zamowie, może do środy dostanę kurierem :–)
Tylko na allegro wszystkie są z jakims pierdulkami jak powerbanki, startery i inne duperele :/.
Właśnie patrze, 780 pln za G2 drugiej generacji, chyba warto za 5 cali.
Nie będę kombinował i pewnie zamowie, może do środy dostanę kurierem :–)
Tylko na allegro wszystkie są z jakims pierdulkami jak powerbanki, startery i inne duperele :/.
Ostatnio edytowano 26 gru 2014, 19:58 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz
JohnnyB napisał(a):780 pln za G2 drugiej generacji, chyba warto za 5 cali.
Ja w październiku dałem 800zł. W tej samej cenie chyba możesz kupić Nexusa 4. Jeżeli Ci dual sim nie potrzebny, to zdecydowanie wolałbym nexusa.
Zastanawiam na co mógłbym Nexusa 4 zmienić? One plus One?
Mam go już ponad rok i jakoś nie odczuwam braku LTE, czy dual sima.. W tym momencie ma wszystko to czego używam i zastanawiam się jakich funkcji, o których nie wiem, mu brakuje.
Przydałby się większy wyświetlacz. To jedyne co mi przychodzi teraz do głowy.
Mam go już ponad rok i jakoś nie odczuwam braku LTE, czy dual sima.. W tym momencie ma wszystko to czego używam i zastanawiam się jakich funkcji, o których nie wiem, mu brakuje.
Przydałby się większy wyświetlacz. To jedyne co mi przychodzi teraz do głowy.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Leszek napisał(a):czy dual sima
No tutaj trudno na siłę potrzebować dual sim. Albo masz dwa telefony i musisz je nosić, albo nie. Ja nosiłem dwie słuchawki przez 7 lat i zaczyna to być denerwujące w momencie jak obie są smartfonami... Kiedyś było prościej
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):780 pln za G2 drugiej generacji, chyba warto za 5 cali.
Ja w październiku dałem 800zł. W tej samej cenie chyba możesz kupić Nexusa 4. Jeżeli Ci dual sim nie potrzebny, to zdecydowanie wolałbym nexusa.
No właśnie cięzko znaleźć. To co jest jest po refabrishingu, albo w jakiś abstrakcyjnych cenach. Za 800 pln to może coś z UK sciągać, ja tym razem wole miec telefon z którym w razie czego pójde do serwisu.
Chyba że widzisz jakies aukcje których ja nie widzę.
Nom.
Więc chyba nie ma co kombinować, to tylko telefon. Moto G kupie w Vobisie z papierami :–), jutro będę na jakimś szopingu to zerknę, może będzie od ręki.
Dzięki za info
Chyba znalazlem Nexusa 4 16GB za 800 PLN z gwarancją producenta – nowy. Jutro podjade i obadam, jak tak biore od ręki :–)
Więc chyba nie ma co kombinować, to tylko telefon. Moto G kupie w Vobisie z papierami :–), jutro będę na jakimś szopingu to zerknę, może będzie od ręki.
Dzięki za info
Chyba znalazlem Nexusa 4 16GB za 800 PLN z gwarancją producenta – nowy. Jutro podjade i obadam, jak tak biore od ręki :–)