Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Dzięki ;–) tak, to szybkie foto pod marketem niedaleko mojego garażu (Pyton się pochwalił Marcinku? :-P)
Kolo to tak jak słusznie zauważył Bartg Keskin KT1 niemiecka replika OZ o specyfikacji 17x8.5 ET 30
Szukałem szerokiego bbs'a ale ciężko lub drogo.
Jest plan zrobienia wściekłej na stanc właściwie już wszystko mam tylko ustawienia minusów, detaling.
Zmieni się również tył auta blenda ala lantis może spojler gt. Zaopatrzylem się również w drugi wentylator do chłodnicy i kilka brakujących detali do wewnątrz i zewnątrz.
Kolo to tak jak słusznie zauważył Bartg Keskin KT1 niemiecka replika OZ o specyfikacji 17x8.5 ET 30
Jest plan zrobienia wściekłej na stanc właściwie już wszystko mam tylko ustawienia minusów, detaling.
Zmieni się również tył auta blenda ala lantis może spojler gt. Zaopatrzylem się również w drugi wentylator do chłodnicy i kilka brakujących detali do wewnątrz i zewnątrz.
Tylko szkoda, że imitacja śrubek nie pozwala na ich wykręcenie w celu polerki
chociaż jakiś tam patent jest kiedyś czytałem... Wracając do koła, zawsze podobały mi się właśnie kt1 

misiak89-89 napisał(a):Jest plan zrobienia wściekłej na stanc
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bartg napisał(a):Szkoda potencjału auta na Stance i jazdę 40 km/h Kup Z5 i poprzekładaj
o to to

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
D@m$on napisał(a):Poka Lepsze foto:)
Będzie napewno ale nie wiem czy w tym roku.
arafal21 napisał(a):Plany sa zacneKurde 8.5" wlazlo i nic tam nie obcierac przy takim ET
Obciera owszem, ale na tym gwincie mogę smialo poeksperymentować, na pewno będę musiał pozaginac ranty albo pobawic się w wypychanie nadkoli.
wilusjdm napisał(a):Tylko szkoda, że imitacja śrubek nie pozwala na ich wykręcenie w celu polerkichociaż jakiś tam patent jest kiedyś czytałem... Wracając do koła, zawsze podobały mi się właśnie kt1
Te się nie wykrecaja, są już wypolerowane na lustro
Bartg napisał(a):Szkoda potencjału auta na Stance i jazdę 40 km/hKup Z5 i poprzekładaj
Spokojnie, mam drugi komplet felg na semislikach ;–)
Nie montuj spoilera od GT, zostaw bez albo wrzuć lotkę jak u jaaco lepiej będzie pasować
felga fajna, zawsze mi sie ten model podobał 

Będzie wściekła ale na zlotych ms ;–)
Co do lotki to fakt, wstrzymam się z nią do końcowego etapu usytuowania kół i pomyślę czy będzie pasować w klimacie. Jedno co jest pewne to końcowy wydech juz się gryzie i trzabedzie podzialac w tym kierunku.
Co do lotki to fakt, wstrzymam się z nią do końcowego etapu usytuowania kół i pomyślę czy będzie pasować w klimacie. Jedno co jest pewne to końcowy wydech juz się gryzie i trzabedzie podzialac w tym kierunku.
Nowe koła dodają Maździe szyku i elegancji
Będziesz malował środki na złoto tak jak jest w felgach MS ? Złoty kolor pasowałby do koloru nadwozia.
- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
Bartg napisał(a):To na zloty 2 komplety kół + klucz do gwintu
dokładnie

Jeżeli chodzi o kolor ala rotorów narazie zostanie taki, no chyba że mi się szybko znudzi