Zmiany w składzie Przedstawicieli Regionalnych
bardzo ślicznie dziękuję 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Witamy witamy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dzięki dzięki 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Witamy w naszym gronie nowego Przedstawiciela Lubelszczyzny sylwo
obyś dał sobie radę na ścianie wschodniej 
Jednocześnie bardzo dziękuje za współpracę black_pablo – przepraszam, że zostajesz zdjęty ze stanowiska bez konsultacji z Tobą ale brak logowania od prawie 4 miesięcy mówi sam za siebie
Jednocześnie bardzo dziękuje za współpracę black_pablo – przepraszam, że zostajesz zdjęty ze stanowiska bez konsultacji z Tobą ale brak logowania od prawie 4 miesięcy mówi sam za siebie
gratulacje sylwo i do dzieła 

Z góry "na zaś" ostrzegam, że częste logowanie u mnie obecnie to raz na tydzień 
W tej chwili siedzę w Danii ale mam wifi
tak że tego... będę się starał 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):logowanie u mnie obecnie to raz na tydzień
ravo napisał(a):obyś dał sobie radę na ścianie wschodniej
sylwo napisał(a):tak że tego... będę się starał
Obyś był w stanie zdalnie to ogarnąć, chyba że Dania to temat chwilowy. Niemniej jednak powodzenia i szybkiego rozwoju regionu

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.