Czy jakieś inne? :p
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
www.mazdaspeed.pl
Bo_Lo napisał(a):ani to klasyk ani jdm czy to szczególny model
xRafalx napisał(a):Jeśli te klocki tyle ważą, zaciski i tarcze jeszcze więcej, wiesz ile ten silnik musi więcej pociągnąć?
xRafalx napisał(a):300mm od GH w zupełności by Ci wystarczyło
xRafalx napisał(a):0,2 do setki stracisz jak nie więcej
julek napisał(a):Ps. ktos pisal o tym ze xedos nigdy nie stanie sie klasykiem . Niestety nie moge sie z tym zgodzic jest to piekne auto o pieknej linii na polskich drogach z roku na rok jest ich coraz mniej
julek napisał(a):Obniz go 0 te 2-3cm chociaz
julek napisał(a):Setrius jak chcesz sie bardziej pobawic to znalazlem na ebayu zestaw twin turbo do kla moze kiedys zalozysz haha
julek napisał(a):wstawienie auta na 20" w garazu uniemozliwi ci nim jazde;p
Setritus napisał(a):Bo_Lo napisał(a):ani to klasyk ani jdm czy to szczególny model
slisman napisał(a):Setritus napisał(a):
Bo_Lo napisał(a):ani to klasyk ani jdm czy to szczególny model
Teraz nie jest klasykiem...ale jest na dobrej drodze, coraz mniej tego jeździ, więc dobrze, że są ludzie, którzy chcą je zachowac
julek napisał(a):Ps. ktos pisal o tym ze xedos nigdy nie stanie sie klasykiem . Niestety nie moge sie z tym zgodzic jest to piekne auto o pieknej linii na polskich drogach z roku na rok jest ich coraz mniej. Patrz serwisy aukcyjne rok temu ile bylo xedosow na sprzedaz? a teraz zeby znalezc cos zdrowego to juz trzeba miec naprawde niezlego farta;p
Bo_Lo napisał(a):Btw troche dziwne podejscie z tym "dywanem"" i "spoczynkiem" -ani to klasyk ani jdm czy to szczególny model -nawet jak doprowadzisz do stanu igla to wartość tego auta nie będzie rosła jak w klasykach bo nieseryjne jest.
Bo_Lo napisał(a):Poza tym xedos to tylko ......xedos;) W przypadku mx6 to juz prędzej takie podejście
Ale co kto lubi;)
goju10 napisał(a):MX6 to jedna z najbrzydszych mazd jakie widziałem. Ale tak jak napisałeś, co kto lubi.
deejay27 napisał(a): to już kiedyś pisałem że dla mnie prodzekt tego Xedosa skończył sie gdy miał zmieniony kolor na biały + kolo z RX8 , dodałbym tylko lekka chociaż glebę . ale tej płetwy rekina na dachu to nie przeżyje . Dla równowagi założyłbym kil z jakiegoś okrętu pod spód auta .
deejay27 napisał(a):Dla równowagi założyłbym kil z jakiegoś okrętu pod spód auta
goju10 napisał(a):Podejrzewam, że Setritusowi nie zależy na tym żeby jego Xed stał się jakimś mega drogim klasykiem
goju10 napisał(a):MX6 lepszym autem od xedosa? Aleś mnie rozbawiłMX6 to jedna z najbrzydszych mazd jakie widziałem. Ale tak jak napisałeś, co kto lubi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości