creet napisał(a):Nie jest tak, że w trybie AUTO, klima przełącza się samoczynnie z ECO na "NIE ECO" i odwrotnie?
Tryb auto: klimatronik sam wszystko reguluje... również siłę nawiewu i jego kierunki... Kierowca tylko ustala temperaturę...
www.mazdaspeed.pl
creet napisał(a):Nie jest tak, że w trybie AUTO, klima przełącza się samoczynnie z ECO na "NIE ECO" i odwrotnie?
Wojtek napisał(a):creet napisał(a):Nie jest tak, że w trybie AUTO, klima przełącza się samoczynnie z ECO na "NIE ECO" i odwrotnie?
Tryb auto: klimatronik sam wszystko reguluje... również siłę nawiewu i jego kierunki... Kierowca tylko ustala temperaturę...
rac napisał(a):Też zauważyłem że samoczynnie przełącza się na ECO. Tylko czemu Ci się to nie podoba?
rac napisał(a):– ustawienie trybu auto – grzeje o tej porze roku w nogi<nie>
Wojtek napisał(a):Wrzuć proszę zdjęcie tego przycisku... Ciekawi mnie jaki jest symbol na nim...
Wojtek napisał(a):O mam...
Wiesz, dla mnie ten symbol wygląda na ogrzewanie przedniej szyby tzw. odmrażanie...![]()
Wojtek napisał(a):O mam...
Wiesz, dla mnie ten symbol wygląda na ogrzewanie przedniej szyby tzw. odmrażanie...![]()
Wojtek napisał(a):hm... instrukcja anglojęzyczna:
ps. odparować szyby można również zimnym powietrzem... ważny jest nawiew
Wojtek napisał(a):rac, napisz mi co się stanie jak będziesz naciskał przycisk "Mode"...
Powinien pojawić się nawiew na szybę przednią na wyświetlaczu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości