Od jakiegos czasu poszukuję mazdy 3, na allegro namierzyłem takiego gościa powołuje sie na nasze fdorum. Ktoś może to potwierdzić? podaje link do aukcji:

www.mazdaspeed.pl
Jedna jaksółka wiosny nie czynipusty3 napisał(a):Czy taki wielki problem wpisac numer tel. 790 409 262 i wpisac na google i sprawdzic ten numer czy faktycznie iest polecany
"bizu42" kupił u mnie podobna mazde iezdzi iuz 2.5 roku iest zadowolony do dzis , nawet ktos z iego rodziny dzwonił zebym mu samochód sprowadził .
Koszt opłat nalezy doliczyc do ceny
Wczesniei nie byłem zalogowany bo tego nie potrzebowałem ale iesli klienci dzwonia do mnie i mówią ze takie bzdury sa wypisywane na temat samochodów które sprzedaie to od dzisiai bede to monitorował
pusty3 napisał(a):Ludzie iak czytam iakie bzdury tutai piszecie to mi was szkoda , widac ze nie znacie sie na samochodach tylko potraficie obsmarowywać innych .
pusty3 napisał(a):to chyba do czegos zobowiazuie
pusty3 napisał(a):Lakier wypolerowany to tez zły, według was lepiei kupic wyszpachlowany i zle pomalowany niż wypolerowany i w oryginalnym lakierze , napisane w ogłoszeniu że iest miernik do pomiaru grubosci powłoki lakierniczei .
pusty3 napisał(a):Na auto wystawiana faktura a nie umowa na niemca ,
pusty3 napisał(a):Wczesniei nie byłem zalogowany bo tego nie potrzebowałem ale iesli klienci dzwonia do mnie i mówią ze takie bzdury sa wypisywane na temat samochodów które sprzedaie to od dzisiai bede to monitorował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość