Mazda6 GG LF-DE '06 Sport Exclusive 147KM. Bilstein B8 Sport
xRafalx napisał(a):Gratki za pomysł
Pomysł nie był mój ale dzięki
leitowdz napisał(a):dobrze, że zachowałeś zderzak jako cześć zamienną
Miałem jakieś dziwne przeczucie, że mi się jeszcze przyda...
Tomek76m napisał(a):Super i patrz po krzakach na amatorów twojego plastiku.
Rozumiem, że masz wątpliwości co do poprawnego rozmieszczenia tych świateł. Dzisiaj rano zmierzyłem i wg prawa są rozmieszone prawidłowo. Jeżeli będę chciał założyć sprężyny obniżające (co planuję na przyszły rok) to wtedy odległość świateł od podłoża będzie ''nieregulaminowa''.
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Przemysław napisał(a): Podłączyłem Xcarlink (obyło się bez przelewu krwi jak u kolegi NIEBO)

Przemysław napisał(a):Hella Supertones
Wygląda to świetnie!
Dorwałeś jakoś okazyjnie w Polsce czy odżałowałeś te dwie paczki i brałeś z zagramanicy?
Jak Ci to "gra"?

- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
Czołgiem.
Dzisiaj nie będzie żadnych nowych modyfikacji, gadżetów, bajerów czy wodotrysków. Jak wiadomo zima za pasem więc trzeba zmienić obuwie na zimowe. Ale zanim to zrobiłem jadąc po mieście rozglądam się jak u większości aut wygląda zimowy setup... Wszędzie tylko czerń i kołpaki z Tesco (niekiedy rust style), a niektórzy mogą pozwolić sobie na alufelgi. Z racji tego, że po zakupie auta nie planowałem posiadać 3 kompletów kół na porę letnią zakupiłem zimówki 15' nówki sztuki i stal do nich. Jak te już się skończą to kupię 16' na ori felgi.
Ale wracając to tematu. Postanowiłem pomalować stalówki na kolor, który widzicie. Dlaczego? sam nie wiem. Pierwszy kolor, który przyszedł mi to właśnie zielony i jak pomyślałem tak zrobiłem
Dzisiaj nie będzie żadnych nowych modyfikacji, gadżetów, bajerów czy wodotrysków. Jak wiadomo zima za pasem więc trzeba zmienić obuwie na zimowe. Ale zanim to zrobiłem jadąc po mieście rozglądam się jak u większości aut wygląda zimowy setup... Wszędzie tylko czerń i kołpaki z Tesco (niekiedy rust style), a niektórzy mogą pozwolić sobie na alufelgi. Z racji tego, że po zakupie auta nie planowałem posiadać 3 kompletów kół na porę letnią zakupiłem zimówki 15' nówki sztuki i stal do nich. Jak te już się skończą to kupię 16' na ori felgi.
Ale wracając to tematu. Postanowiłem pomalować stalówki na kolor, który widzicie. Dlaczego? sam nie wiem. Pierwszy kolor, który przyszedł mi to właśnie zielony i jak pomyślałem tak zrobiłem
kolor zielony sprawia, że całość wygląda pociesznie
swoje też muszę ogarnąć jakimś plastidip'em bo wyglądają tragicznie a tu jak nowe 

- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Pomysł na prawdę fajny
Kolor, nie lubię zieleni. Biały by pasował do Twojej Madzi
Jakie są koszty malowanie jednej felgi 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):nie lubię zieleni
oj...

Przemysław napisał(a):sam nie wiem
też nie wiem czym się kierowałeś
danmazda napisał(a):Biały by pasował do Twojej Madzi![]()
Pasowałby. Ale w nadchodzących warunkach pogodowych ten biały byłby biały do pierwszych 100 metrów zaraz po umyciu.
rafalmazda6 napisał(a):też nie wiem czym się kierowałeśosobiście wolałbym zwykły czarny, ale kwestia gustu
Głównym założeniem było to, aby felgi wyglądały inaczej, może nieco się wyróżniały. Na przyszły sezon penie też zmienię kolor.
rafalmazda6 napisał(a):danmazda napisał(a):nie lubię zieleni
oj...![]()

Według mnie tragedia
Ale gratulacje za pomysł 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Fajnie wygląda. Dajesz pomarańczowy następnym razem. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
xRafalx napisał(a):Według mnie tragedia
To tak delikatnie mówiąc

- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
a mi to przypomina Shreka
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Co zrobiłeś z poprzednią mazda
Kolor ten sam ,ale przód już nie ten
,bita była
.
Z felgami ja by sie nie odważył ,ale z zielonym rantem

Z felgami ja by sie nie odważył ,ale z zielonym rantem

Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Czołgiem
Auto ma się dobrze, leję paliwo i w drogę, innymi słowy nuuuda. Wczoraj zmienione oleum (Dexelia jak zawsze), filtry, siłowniki klapy bagażnika (KROSNO KR24435) bo w poniedziałek już na głowę mi opadła
.
A dzisiaj wspawane nowe końcówki tłumika. Jest tego w ofercie do groma ale i tak padło na WM Sport 100x80. Między innymi danmazda ma takie i wracałem co chwila do jego wątku aż postanowiłem, że kupię właśnie takie. Zawsze do garażu wjeżdżałem tyłem a teraz będę przodem bo nie mogę się napatrzeć
.
Auto ma się dobrze, leję paliwo i w drogę, innymi słowy nuuuda. Wczoraj zmienione oleum (Dexelia jak zawsze), filtry, siłowniki klapy bagażnika (KROSNO KR24435) bo w poniedziałek już na głowę mi opadła
A dzisiaj wspawane nowe końcówki tłumika. Jest tego w ofercie do groma ale i tak padło na WM Sport 100x80. Między innymi danmazda ma takie i wracałem co chwila do jego wątku aż postanowiłem, że kupię właśnie takie. Zawsze do garażu wjeżdżałem tyłem a teraz będę przodem bo nie mogę się napatrzeć

Yo, mr. White!