(Koniec historii) Mazda Xedos 6 CA "Calafiornia"
Pozwoliłem sobie rozłączyć uchwyt na szybę z tym do trzymania tableta, cześć która trzyma tablet jest przyklejona do ramki pod jeden z wentylatorów, który będzie miał za zadanie chłodzić go
jutro na jasno zrobię fotę i wstawię 
Ostatnio edytowano 25 lis 2014, 23:50 przez Maksiu921, łącznie edytowano 1 raz
Dobra robota
A jak z nawiewu poleci ciepłe to tez go będzie chlodził

Tak pomyślałem bo zima idzie

A jak z nawiewu poleci ciepłe to tez go będzie chlodził

Ostatnio edytowano 16 lis 2014, 21:10 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Dobra robota![]()
A jak z nawiewu poleci ciepłe to tez go będzie chodził![]()

I tutaj Cie zaskocze! Nawiew zima mam tylko na szyby i dupcie, a z tamtego leci (nie wiem czemu) ciagle zimne i

Ostatnio edytowano 25 lis 2014, 23:51 przez Maksiu921, łącznie edytowano 1 raz
to nie zagadka, xedosy tak mają. Zimne leci po to, żeby nie zrobić sauny w kabinie jak się da na maxa ciepłe, ale da się to wyłączyć, po środku jest taka dźwignia, jak ją przesuniesz to będzie leciało ze środka ciepłe 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
O ile linka do miksera nie wyskoczyła z zabezpieczenia. Przerabiałem to u siebie podczas wymiany radia. Nie dało się ustawić środkowego nawiewu tak, by dmuchało ciepłym.
Naturalnie, ustawienie na panelu nawiewów pozycji "w pasażerów" spowoduje, że z kratek tunelu środkowego, poleci ciepłe powietrze.
Naturalnie, ustawienie na panelu nawiewów pozycji "w pasażerów" spowoduje, że z kratek tunelu środkowego, poleci ciepłe powietrze.
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Wrzuć jeszcze te 3 ledy w podświetlenie pokrętła temperatury 
- Od: 13 mar 2011, 01:10
- Auto: Xedos 6 CA KF 2.0 V6 automat
No coz.... mam juz pewnosc, czeka mnie swap lub zrobienie glowic..... prxy okazji sprawdzilem jak wyglada "stan nadwozia" jak sie okazalo tester lakieru przy tylnym nadkolu pokazywal 1000 jednostek.... takze cala prawa strona lakierowana a po czesci szpachlowany
zyjemy w takim panstwie bezprawia ze kupowalem samochod "bezwypadkowy" ;/ termostat i czujnik temperatury ktory kupilem okazaly sie byc sprawne, wiec moze zaloze je po swapie 
Taki mały spocik przy okazji grzebaniu przy autkach
)
Dzisiaj z Nightfall'em zrobiliśmy oświetlenie ledowe w schowku ( przy okazji przepalił się led w pokrętle temperatury...) Dzięki za pomoc ! Efekt mega !
Dzisiaj z Nightfall'em zrobiliśmy oświetlenie ledowe w schowku ( przy okazji przepalił się led w pokrętle temperatury...) Dzięki za pomoc ! Efekt mega !

Ja dziękuję za te spinki zapachowe

Nightfallówna
No i ja jak to ja, nie potrafiąc usiedzieć wieczoru bez grzebania przy aucie poszedłem do garażu zmienić oświetlenie w bagażniku z żarówki led, na pasek ledowy. Przy okazji założyłem pasek ledowy na podsufitce ( w oświetleniu seryjnym).
świetnie!
PS: jaką wieżę pozbawiłeś kolumn/głośników?
PS: jaką wieżę pozbawiłeś kolumn/głośników?

Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
W końcu coś widać w bagaju 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No cos wreszcie widac w tym bagazniku;p a jak ogarnoles to u gory? jakos ladnie ulozyles czy jak? Btw co ty z tymi kolumnami zes zrobil ... One sa prostu pod radio podlaczone? czy do wzmaka?