No a te???Masakrycznie drogie jak na w5w też philipsy i ciekawe jak z gwarancją 24miesięczną???
http://www.tasmarlight.pl/pl/p/Zarowka- ... 2-szt./251
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):pytanie:
Czy zarowki zakupiles jako dzienne?
(tak wynika z Twojej wypowiedzi)
Tomek.Gdynia napisał(a):H11 LED CREE 60W 12V dzienne (kolor Xenon)
Tomek.Gdynia napisał(a):Przeznaczenie ich jest tylko i wyłącznie jako światła dzienne, sklep przyznał się do pomyłki co za tym idzie towar odesłałem na ich koszt. Nie zmienia faktu że jeżeli ktoś byłby zainteresowany takimi żarówkami do jazdy dziennej [...]
ZOOMik napisał(a):Tomek.Gdynia napisał(a):Przeznaczenie ich jest tylko i wyłącznie jako światła dzienne, sklep przyznał się do pomyłki co za tym idzie towar odesłałem na ich koszt. Nie zmienia faktu że jeżeli ktoś byłby zainteresowany takimi żarówkami do jazdy dziennej [...]
Tomku, zapomniałeś, co Ci niedawno pisałem?Te LED-y, chcąc być w zgodzie z przepisami, nie nadają się również, jako zamiennik żarówek DRL.
Wojtek napisał(a):Tomek.Gdynia napisał(a):H11 LED CREE 60W 12V dzienne (kolor Xenon)
No to podaj jeszcze opis produktu, bo nie wiemy jakie powinny być. Z Twojego opisu wynika tylko, że jak xenon... Wiemy, że popularne xenony są w kolorach zimnych białego światła z domieszką niebieskiego. I takie są według zdjęć. Tutaj nie można się przyczepić.
Fakt jest jeden, nie mają opisywanych 60W
Tomek.Gdynia napisał(a):Chciałem sobie jedynie zobaczyć jak ma się LED "60W" do Night Breaker'a 55W. I zobaczyłem.
KMBak napisał(a):Moc to jedno. Ale przy reflektorach soczewkowych źródło światła musi znajdować się w bardzo konkretnym miejscu, z którego soczewka zbiera najwięcej. Ale fajnie, że mamy to przetestowane.
ZOOMik napisał(a):po co to w ogóle „testować”, skoro z góry wiadomo, że się nie nadaje?
ZOOMik napisał(a):Tomek.Gdynia napisał(a):Chciałem sobie jedynie zobaczyć jak ma się LED "60W" do Night Breaker'a 55W. I zobaczyłem.
To aż trzeba było patrzeć jak świeci – przecież te „60W” to już „na papierze” absurd, bełkot marketingowy a nie rzeczywisty parametr techniczny.
KMBak napisał(a):Moc to jedno. Ale przy reflektorach soczewkowych źródło światła musi znajdować się w bardzo konkretnym miejscu, z którego soczewka zbiera najwięcej. Ale fajnie, że mamy to przetestowane.
Jw. – po co to w ogóle „testować”, skoro z góry wiadomo, że się nie nadaje? Dobrze, że Tomek mógł zwrócić i zwrócił, ale jeszcze lepiej, gdyby w ogóle nie kupował. A wystarczyło wcześniej przeczytać nasze FAQ.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki