jestem w szoku jak to świeci w porównaniu do standardowych i Tungsramów
w mijania mam właśnie Tungsramy +90% i są żółte w porównaniu do białych, tych wyżej, czeka mnie wymiana

polecam
www.mazdaspeed.pl
CLAU napisał(a):Nightbreakery nie mają świecić na biało. One świecą normalnie na żóło tylko mocniej, przypomniało mi się, że kupowałem je do siebie na długie światła.
scorpion607 napisał(a):Cześć!
Kupiłem ostatnio Osramy Night Breakery H1 do mojej magdaleny, gdyż miałem dosyć żółtej barwy świateł. Po ich wymianie zdziwiłem się mocno, gdyż światło dalej świeci na żółto. Czy to wina soczewki? Muszę ją wymienić na inną?
Adek311092 napisał(a):Ja też ostatnio założyłem te żarówki i jest tak jak mówisz że świecą na żółto ale za to drogę oświetlają bardzo dobrze.
petro napisał(a):Zarówno H7 Osram Night Breaker Plus jak i Tungsram MEGALIGHT ULTRA +90% świeciły równo po pół roku. W tym czasie zrobiłem ponad 40 tys km. Wydaje mi się, że pół roku to trochę krótko. Kupiłem dziś i założyłem Hella long life. Nie wiem jeszcze jak toto świeci i jak długo żyje. Pojeździmy zobaczymy.
scorpion607 napisał(a):Adek311092 napisał(a):Ja też ostatnio założyłem te żarówki i jest tak jak mówisz że świecą na żółto ale za to drogę oświetlają bardzo dobrze.
To prawda, drogę oświetlają bardzo dobrze. Przetestowałem je też ostatnio w trasie nocnej i wydawało mi się, że rzeczywiście oczy się mniej męczą. Chociaż może ja to sobie wmówiłem i powstał efekt placebo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki